Slovenija, zaprosi za psihiatrični pregled

15. Maj 2013 13:34

Vlada je prejšnji teden sprejela t.i. nacionalni reformni program (NRP), katerega ukrepe je pred dnevi v Bruslju predstavil tudi finančni minister Uroš Čufer. Glede na neuradne informacije, ki so prvotno zaokrožile naj v Bruslju nebi bili popolnoma zadovoljni, kar pa je minister Čufer že zanikal.

Kot v svojem, karikiranja polnem, zapisu piše bloger Plagiator, so EU gospodarji slovenske usode, še preden so program sploh videli in se z ministrom srečali, že vedeli kaj mu bodo povedali in kako ga obdelali ter katere nove ukaze in zapovedi mu bodo potisnili v roke. Torej kaj še moramo narediti, če si želimo Slovenci zaslužiti njihov milosten nasmešek ter trepljaj po ramenu.

Medtem pa, kot dodaja, so doma nekateri mediji in nekatere dame in gospodje iz družbenih krogov, ki so nekoč veljali za močno okolje tovarišev, prav privoščljivo prikimavali modrim besedam, nasvetom in ukazom naših EU gospodarjev. Ob koncu zapisa pa še pozove gospode iz EU naj ne oklevajo, naj bodo odločni in strogi ter nas ob koncu meseca maja obdarijo s trojko.

Oznake:, , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]