Slovenski izhod iz krize je edino protisocialističen

28. Dec 2013 15:27

resitev_iz_krizeMedtem ko je svetovno gospodarstvo v letu 2013 stopilo iz krize, pa v Sloveniji skupaj  Ciprom tonemo v recesiji in črnogledih napovedih tudi za prihodnje. Eden glavnih razlogov za to je po mnenju mnogih socialističen ustroj države, ki ohranja največje državno lastništvo podjetij v Evropi, državno zdravstvo, šolstvo in državno varčevanje za pokojnine.

Pavel je prepričan, da ima od takšnega sistema korist le plenilska mafija, pripojena na seske državnih podjetij in zdravstvenega sistema, kar izčrpava državo in davkoplačevalce.

Rešitev je edino v privatizaciji, oziroma kot pravi Pavel: “Potrebno je prodati resnim in dobrim ponudnikom vsa državna podjetja. Tako bomo odsekali mafijo od parazitiranja milijonov € na mesec. Kar škodi vsem v Sloveniji.”

A zdi se, da vlada Alenke Bratušek ne deluje v smeri, ki bi edina rešila Slovenijo iz težav, kar sklepa po vladni odločitvi, da ne vzame poceni posojil Evrope, ki so bila pogojevana z nujnimi reformami, ki bi v Slovenijo potegnile iz krize.

[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]