Slovenski koristolovni politični in ideološki begavčki

23. Sep 2014 14:57

klovn_politikVelik del naših kandidatk in kandidatov v času volitev mrzlično odloča v katero stranko se infiltrirati, da bi lahko dosegli najboljši rezultat zase.

Mnogi med njimi se tako redno pojavljajo na vsakih državnih ali lokalnih volitvah in skoraj na vsakih v drugi politični barvi. Ti kandidati namreč nimajo prav nobenih težav skozi noč zamenjati strani in svojega svetovnega nazora, če seveda obstaja najmanjša možnost, da bi jim osebno to lahko koristilo.

Bloger Plagiator jih imenuje koristolovni politični in ideološki begavčki in jim namenja tokratni zapis.

Tudi dejstvo, da je bila zmagovalka državnih volitev stranka SMC dovolj jasno govori, da si velika večina državljank in državljanov za zunanjega ministra nikakor ni ponovno želela Karla Erjavca. Tudi stranke SD večina volivk in volivcev ni več želela na oblasti, ker je eno govorila in drugo potem v vladi počela, med drugim izpostavi bloger. In bilo je še več takšnih primerov.

Toda, dobili smo prav to kar smo na volitvah povedali, da nočemo in ljudi za katere smo prepričani, da so nas zavajali in jih bolj kot interesi države in naroda, skrbijo osebni karijerni interesi.

Trenutno pa se begavčki skušajo prebiti skozi lokalno politiko.

Oznake: , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]