Kako bolje prodati nepremičnino

23. Sep 2014 13:23

prodaja_nepremicninCene nepremičnin so letos padle že za deset odstotkov. Padec pa se bo verjetno še nadaljeval. Seveda je to slaba novica predvsem za prodajalce.

Zaradi neugodnih razmer na trgu jim je torej dobro upoštevati nekatere stvari, ki pomagajo bolje in hitreje prodati nepremičnino.

Povprečni kupec, ki si želi hišo kupiti, namreč pogosto v njej ne prepozna kvalitete lokacije ali same gradnje,  temveč opazuje prostore in predmete in si predvsem želi objekt čim prej zapustiti. Vsi ti vtisi ki jih pri ogledu hiše dobi, zameglijo realno predstavo prostorov, ki si jih  je ogledal in ne vidi njihovega potenciala, razlaga blogerka Irena, ki se ukvarja s tovrstnim poslom.
Med drugim pripomni, da želi nemalokrat lastnikom razložiti naj hišo očistijo, vložijo nekaj denarja v pleskanje in ureditev okolice, odpeljejo dotrajano opremo na odpad  in zgodba prodaje bo verjetno  drugačna. Neuk kupec namreč ne vidi potenciala, za vedno mu ostane v spominu prvi vtis.
V nadaljevanju poda še nekaj nasvetov in predstavi fotografije stanovanj, kjer so se lastniki odločili vložiti nekaj truda in z majhnimi spremembami naredili popolnoma drugačen pogled na prostore.
Oznake: , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]