Slovenski režim z novim letom začenja nov proces postopnega razlaščanja državljank in državljanov

9. Dec 2013 13:26

davek_nepremicninePoslanci so pred dnevi še drugič potrdili sprejem novega davka na nepremičnine, ki bo v veljavo stopil 1.1.2014. Kakšne posledice bo imel omenjeni davek se bo videlo v naslednjih letih.

Po mnenju blogerja Plagiatorja pa bodo le te uničujoče za slovenske državljane iz katerih se, kot piše, načrtno in premišljeno dela brezpravno in revno rajo, v popolnosti podrejeno in odvisno od finančnih kapitalskih ter političnih domačih in tujih elit. Iz nekoč ponosnih, marljivih in delovnih državljanov se iz  ljudi v Sloveniji sedaj dela kapitalistične tlačane in novodobne sužnje.

Sicer pa je bilo, po mnenju blogerja, že vse od osamosvojitve Slovenije moč zaznati velike apetite domačih in  tudi tujih finančnih in kapitalskih pogoltnežev po zasebnem premoženju državljank in državljanov. Prav tako je režim v novonastali državi Sloveniji tudi že od vsega začetka vedel kako bo ravnal z družbenim premoženjem in očitno tudi že določil usodo zasebnemu premoženju večine državljank in državljanov.

Oznake:, , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]