Slovensko vstajniško sonce že zahaja?

8. Mar 2013 07:36

Sinoči je v svojo oddajo Vroči stol na Info TV, novinar Vladimir Vodušek povabil predstavnike raznih slovenskih vstajniških skupin, da bi javnosti pojasnili svoja videnja sestavljanja nove vlade in kakšni so načrti slovenskega vstajniškega gibanja.

Bloger Plagiator se je ves čas trajanja oddaje spraševal kako so se trije predstavniki vstajniškega gibanja, s Troho na čelu, znašli v tej oddaji. Jih je namerno povabil Vodušek in s tem zadal vstajniškemu gibanju hud udarec ali so jih kot svoje predstavnike tja poslala vodstva njihovih vstajniških skupin?

Kot piše je, če velja prvo, Vodušek naredil veliko uslugo odhajajočemu predsedniku vlade Janezu Janši. Če pa so se ti trije tam znašli kot resnični vodje posameznih vstajniških skupin, pa je resno zaskrbljen nad usodo slovenskega vstajniškega gibanja. Dodaja, da s temi tremi “voditelji” ne bi šel ustanavljati niti kakšnega društva za opazovanje rasti trave, kaj šele, da bi vodili v reformo države in v proces vzpostavljanja nekih novih demokratičnih družbenih odnosov v Sloveniji.

Oznake:, , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]