Takole se je pobesneli Hrvat spravil na italijanske turiste (video)

14. Avg 2017 17:43

O izkušnjah z dopusta na Hrvaškem lahko od turistov slišimo razne zgodbe, tudi takšne, ki tako oblegani turistični destinaciji pač ne morejo biti v ponos. Ena izmed takšnih se je zgodila nedavno, ko so Hrvata zmotili italijanski turisti, ki so se sicer pravilno zasidrali blizu obale.

Italijanska družina je skušala privezat in parkirat svojo barko na brezplačnem mestu za privez. Družina se je zasidrala, nakar pa je prišel neindentificiran hrvat z čolnom in jih začel ozmerjati v svojem jeziku, med drugim jim je rekel, da so neumni in da jih bo ubil.

Nedolžnim italijanom je začel vleči iz morja sidro, nakar so mu oni grozili, da bodo poklicali policijo, če s početjem ne odneha. Zatem so ga začeli preganjati, naj odide, saj je s svojim dejanjem ogrožal njihovo lastnino in mir. Hrvat seveda ni odnehal, vidno je bil opit od alkohola in je začel še bolj nadlegovati družino. Z svojim čolnom jih je začel agresivno vleči, otroci na krovu pa so začeli jokati in ihteti saj jih je bilo izredno strah. Njihovi starši, lastniki barke, so bili izredno zgroženi nad dejanjem hrvata, vse pa so posneli na mobilni telefon z namenom, da bi imeli dokaze in jih posredovali policiji, med drugim v opisu dogodka pišejo na blogu Preberite.

Video si oglejte spodaj:

 

Oznake:, , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]