Tretja svetovna vojna ali začasen umik in pregrupacija banksterske elite

7. Maj 2014 09:03

Rusija_ZDA_Evropa_UkrajinaTrenutno dogajanje v Ukrajini za marsikoga pomeni tudi grožnjo tretje svetovne vojne. V Ukrajinski problem sta namreč vpleteni obe velesili in večni tekmici ZDA in Rusija. Kakšen bo dejanski razplet je težko predvideti, kakor je tudi, preko poročanja medijev, težko delati zaključke, kaj se dejansko dogaja v ozadju te krize.

Eno izmed razlag ponuja bloger Meteoriterain, ki piše, da se je, po neuradnih informacijah, Putin dejansko uprl zahodni banksterski eliti, ker se je ta hotela vtihotapiti v Rusijo in preko deležev v določenih nafta-plin podjetjih prevzeti nadzor nad ruskimi viri teh strateško pomembnih energentov.

Putin se je uprl zahodnim imperialističnim hegemonom, ki so z “zavzetjem” Ukrajine začeli vršiti pritisk na Rusijo skupaj s “svobodnim” delom sveta, meni.

V nadaljevanju zapisa pa še razkrije, od koga je odvisno ali bodo popeljali svet v tretjo svetovno vojno ali pa se bodo zopet za nekaj časa potuhnili in pustili navidezno mirno življenje Zemlje naprej.

Oznake:, , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]