Ukrajinski državni udar

24. Feb 2014 09:02

pretepDogodki v Ukrajini so marsikoga pretresli, še posebej iz vidika, da so bili sproženi in načrtovani v tujini. Gospod Janukovič je namreč zmagal na legitimnih in demokratičnih volitvah leta 2010. Svojo zmago je potrdil še na parlamentarnih volitvah leta 2012. Politkomisar se tako sprašuje, kaj ljudem pravzaprav ni jasno.

Bloger tako ugotavlja, da se je v Ukrajini zgodil državni udar, ki so ga vestno izpeljale tuje fašistične in druge skrajne organizacije, ki so bile uperjene proti interesom ljudstva, ki si želi mir. Glavni cilj teh sovražnih huliganskih skupin naj bi  bil uničevati in pobijati nedolžne ljudi ter utrjevati vladavino teme, k jo simbolizira ZDA in EU.

Pri vsem tem so svoje naredili tudi mediji s svojim pristranskim poročanjem. Bloger namreč dodaja, da so vsi mediji obsojali samo policijsko nasilje in dogodke tako popačeno in selektivno predstavili javnosti, da bi čim bolj očrnili ukrajinskega predsednika. Ob tem pa je izrazil zadovoljstvo, da Slovenci nismo nasedli zahodni medijski propagandi in ostali zvesti tradicionalno pro-ruski usmerjenosti.

Oznake:, , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]