Zbogom policijski sindikalist Petrovič, Koprivnikar pa na zdravljenje od alkohola

2. Mar 2016 08:37

Korespondenca pogovorov med predsednikom Sindikata policistov Slovenije Zoranom Petrovičem in ostalimi policijskimi sindikalisti je, kljub Petrovičevemu vztrajnemu izgovarjanju, jasno pokazala, da je bil minister Koprivnikar novembra lani ustavljen po načrtovanem scenariju sindikatov in policistov. Edino, kar jim pri tej akciji ni šlo na roko je bil rezultat alkotesta in za povrhu še tokratno razkritje dogovarjanja.

Bloger Don Marko M se v tokratnem zapisu zelo kritično loti Zorana Petroviča, njegovega delovanja in delovanja policije, kjer primer Koprivnikar naj nebi bil osamljen,… Seveda je ob tem najmanj, kar se pričakuje njegov odstop in sankcioniranje vpletenih. A na drugi strani je, kot je prepričan bloger, takisto kriv tudi minister Koprivnikar. Kriv, ker je bil dejansko alkoholiziran, kar dokazujejo posnetki alkotesta katerega je napihal.

To, če alkoholiziranost Koprivnikarja ni dosegla predpisano stopnjo za zakonsko ukrepanje prepovedi nadaljne vožnje oz. vsega povezanega, ne pomeni, da ni bil alkoloziran, pač da ni bil zakonsko zadostno alkoholiziran, trezen torej nikakor. Le če bi imel Koprivnikar 0,0 promila v trenutku postopka bi lahko kaj pametoval, tako pa

Bloger v zapisu objavlja tudi celotno korespondenco pogovorov.

Oznake:, , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]