Primer Beno Udrih ali dve plati medalje

19. Jul 2013 12:03

Pred dnevi naj bi Beno Udrih po SMS sporočilu obvestil direktorja članskih reprezentanc Mateja Avanza o svojem neigranju na letošnjem EP v Sloveniji.

Avanzo je bil ogorčen, novinarji so bili ogorčeni, košarkaški strokovnjaki so v en glas zatrjevali, da je to nezaslišano in vesoljna Slovenija se je v trenutku sesirila. Javen linč je bil neizbežen. Za nameček je Beno na svojem instagram profilu objavil sliko na kateri uživa v družbi svojega brata in osebnega trenerja.

Tako Tibor Jablonsky povzema javno prikazano zgodbo, sam pa na dogajanje pogleda še iz drugega zornega kota, saj nikoli ni vse le črno-belo. Beno Udrih naj bi bil pogosto žrtev rumenega tiska, saj so mediji povzemali njegove besede, ki jih sam nikoli ni izrekel. Poleg tega bloger meni, da je Beno Udrih prevzel vlogo grešnega kozla  Saše Vujačića. Po drugi strani pa nihče ne namenja pretirane pozornosti junakom, ki se fanatično odzovejo na vsako reprezentančno akcijo. Oni so tisti, ki si zaslužijo soj žarometov, pa ga večkrat ne dobijo.

Oznake: , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]