(Spet) novi Drugi svet: od zdaj z Blogerji Drugega sveta

6. Jun 2011 00:11

Spoštovani obiskovalci, kot ste morda opazili, se slovenski blogerski časopis po dobrih dveh letih spet spreminja, modernizira, nadgrajuje. Vendar pa tokrat ne gre zgolj za lepotne popravke in manjše tehnične korekcije. Novi Drugi svet s seboj prinaša razširjen koncept slovenskega blogerskega časopisa, katerega cilj je kvalitetno blogersko vsebino še bolj približati kritičnem očesu javnosti.

Ob standardnih povzetkih najboljših vsebin slovenske blogosfere, po novem Drugi svet postaja tudi spletni dom izbranih slovenskih blogerjev. Na podstrani blog.drugisvet.com o aktualnih družbenopolitičnih, kulturnih, športnih in drugih tematikah svoje blogerske zapise objavljajo nekateri izmed najuglednejših piscev slovenske blogerske scene. In kmalu se jim bodo pridružili še drugi.

Z rubriko Blogerji Drugega sveta želimo združiti in združevati najboljše avtorje slovenske blogosfere in javnosti s skupnimi močmi na enem mestu ponuditi vsebino, ki se je ne bi sramoval noben  resen medij.  Naša ambicija je stopiti  korak naprej pri uveljavljanju blogerskega publishinga v Sloveniji in s kvaliteto, kreativnostjo, izvirnostjo ter raznovrstnostjo medijske obravnave sčasoma parirati največjim akterjem slovenske medijske scene.

Začetni izbor Blogerjev Drugega sveta je, ob soustvarjalcih tega časopisa, razmeroma ozek. S tem ne trdimo, da slovenska blogerska scena ne premore širokega spektra kvalitetnih ustvarjalcev. Nasprotno, vabila, da se pridružijo izbranim slovenskim blogerjem, bomo redno pošiljali na naslove tistih, ki si jih po našem mnenju zaslužijo. Uveljaviti želimo zgolj postopnost – dati bralcem priložnost in čas, da se izognejo skušnjavi površne obravnave kvalitetnih vsebin, ki pogosto spremlja (pre)obilico informacij.  S tem bo ustvarjalno delo pridruženih avtorjev deležno zaslužene pozornosti in bo pridobilo na odmevnosti in pomenu.

Zato ste, spoštovani obiskovalci, vabljeni na sprehod po prenovljenem Drugem svetu. Obiščite blogerje Drugega sveta in ne pozabite, da vas na strani blog.drugisvet.com lahko kadarkoli preseneti novo blogersko ime. Poskrbeli bomo, da vas naš izbor ne bo razočaral.

Ekipa Drugega sveta.

Oznake:, , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]