“Če si se pustil nategniti snovalcem krožka hepihepihepi, si bedak”

19. Mar 2015 12:04

osel“Zagotovo ima vsakdo kako prigodo, ko se je komu pustil opehariti za kak dinar, tolar ali evro in zaradi katere se je kasneje počutil kot popoln bedak ali kronan osel, le redki pa se lahko pohvalijo, da so se dopustili naplahtati za kakega tisočaka, več deset tisočakov ali pa so sladko zbornemu nategunu zaupali tako zelo, da so mu znosili vse prihranke ali pa celo prodali svoje premoženje v upanju, da si bodo s tem povrnili zdravje ter srečo in bodo odslej hepi.” uvodoma zapiše Kostin Mozeg.

V tokratnem prispevku se je lotil predvsem tistih, ki nasedajo prodajalcem, ki z razno raznimi zvijačami dandanes od naivnih ljudi privabijo tudi na tisoče evrov. Navaja tudi nekaj primerov tovrsatnih “prodajalcev megle”, a največjo krivdo pripisuje ravno naivnim ljudem.

“Ne obsojam prodajalcev megle, ki ponujajo amuletke in piramidice s pozitivno energijo, niti tistih, ki prodajajo pumpice za povečevanje penisa, čaje za hujšanje, pilule za odpravo plešavosti, priročnike za povečanje prsi, merice super živil ali česarkoli že. Oni ponujajo, odločitev o tem ali boste kupili pa je popolnoma in samo vaša. Verjemite Dr. Levinu, Georgu Foremanu, Mr. Džirlu, Dobri vili, Oprah Winfrey ali pa Velikonočnemu zajčku, vendar potem ne cmerite zaradi pekočine v anusu.” še med drugim zadevo slikovito opiše bloger.

Oznake: , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]