Tako levi in tako nedotakljivi

19. Mar 2015 13:23

dv499043aKurja juhica, ki se je začela greti z lanskim jurišem Alenke Bratušek na komisarski položaj, se je razkuhala v politično godljo v katero se je vmešalo že skoraj vse živo in mrtvo, kar se najde v slovenskem političnem laboratoriju. Vmes je policija, pa blond ministrica, ogorčena koalicija in vedno presenečeni Miro Cerar, pa Slavko Bobovnik v odmevih in sploh vse, kar je treba, da politiki spet dajo od sebe tisto, kar jim vedno znova uspe, torej sramoto zase in hišo v kateri so. Pri vsej zadevi je skoraj najbolj grozno, da se spet vse dogaja v levemu centru, in najbolj grozno, da Janše ni zraven, ker bi bilo potem spet vse vsem jasno…” tako v uvodu zapisa o dogajanju na slovenski politični sceni stanje ocenjuje Robert Kaše.

Kot meni, ob dejanjih politike v zadnjih letih ne gre za naključno podobnost temveč za vzorec s katerim slovenski postkomunisti rešujejo svoje družinske težave.

V nadaljevanju pa bloger opiše kako se opravi z zadevami, ki se pojavijo izpod preproge. Po enakem vzorcu se bo po njegovem mnenju opravilo tudi pri policijskih preiskavah v povezavi z Alenko Bratušek in domnevnim vplivanjem politike na delo policije.

Oznake:, , , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]