Ebola – je res nevarna?

26. Maj 2018 09:41

Doba je od zaupanja vrednega vira dobil šokanten podatek o virusu ebola. Ta naj sploh ne bi škodovala domačinom, če se le ti pravilno hranijo  z lokalno hrano in preko lokalnih oreškov in zelenjave dobijo dovolj C vitamina in mikroelementa selena.

Zahodna znanost to sicer ve že nekaj let, a je ameriška farmacevtska industrija menda to vedenje značilno zopet pometla pod preprogo. Namesto tega občasno beremo novice o grozljivih primerih te “smrtonosne bolezni”. Bloger je tako navedel vire, ki to znanstveno dokazujejo.

“Za virusom ebole zbolijo samo živali ali človek, ki ne tvorijo lastnega C vitamina in ki tega vitamina tudi ne zaužijejo dovolj, saj dovolj visoke koncentracije šćitijo vsakogar pred tem virusom. Če pa živali (ali ljudje) nimajo dovolj C vitamina in zato zbolijo, pa jih pred nadaljnim potekom bolezni ščiti mikroelement selen! Znanstvenik Lipinski je ugotovil, da lokalne domačine iz plemena Baka ščiti selen, ki ga dobijo z jedenjem oreščkov, iz katerih delajo namaz. Najbolj optimalna koncentracija selena je okoli .98um/l, kot vemo je preveč selena nevarno, premalo pa tudi. Selen prepreči virusom, da pridejo v celice. Najbolj to deluje, če je prisotno tudi veliko askorbata v krvi, kar se dobi z velikimi količinami C vitamina v prehrani. Človek se nehote spomni na očeta C vitamina, Nobelovca Linus Paulinga, ki je zagovarjal točno to teorijo že pred desetletji!”

 

Oznake: , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]