Horoskop maj 2022

15. Apr 2022 13:27

Horoskop maj 2022 nakazuje na izjemno zanimive dogodke, ki bodo pomagali vsem, ki to želijo, da najdejo svoje dejavnosti in srečo na tem planetu. Vsak bo lahko dobil to, kar mu najbolj manjka in mu povzroča neravnovesje v življenju, pa naj bo na družinskem, poslovnem, ljubezenskem ali zdravstvenem področju. Za še podrobnejše napovedi berite tedenski horoskop, mesečni pa vam je na voljo tukaj. Horoskop maj 2022 napoveduje za vsa astrološka znamenja nepričakovane dogodke, ki bodo pospešili vaš napredek.

Dobro izkoristile priložnosti, ki jih bodo za vaše znamenje pripravili planeti, pravi tokratni horoskop. V mesecu maju bo prav vsak od vas okusil srečno odboje in imel možnost uspeti. Saturn je tisti planet, ki bo ta mesec v vašem znamenju narekoval pot do uspeha, saj boste razumeli, kako priti do cilja. S pomočjo lekcij, ki ste se jih naučili v preteklosti boste postali vrhunska oseba. Maj je čas prenove za naravo ter tudi za vsa horoskopska znamenja.

Horoskop maj 2022 astrološko znamenje ovna

Vaše ljubezensko življenje, če ste v razmerju, se bo super odvijalo, ker bo polno skupnega načrtovanja prihodnosti. Pomembno je, da se prepustite dogajanju in užitku brez, da o tem razmišljate. Samski ovni boste v drugem tednu maja imeli možnosti za novo zvezo. Počasi se bodo kazali tudi poslovni rezultati, vendar bo od 13. maja naprej prihajalo do uspešnih in neuspešnih poslov, kar pa se bo proti koncu meseca umirilo. Tisto, kar vam ne gre, potrebuje dosti več pozornosti, kot ste mu namenjali do zdaj. Pazite se pri stroških. Maja se lahko naučite ljubezni do sebe in do drugih. Za zdravje vam ni treba skrbeti, ker boste imeli energije zadosti, pa tudi čustva bodo na pravem mestu. Več časa preživite v naravi in s prijatelji, da se otresete stresa.

Horoskop maj 2022 astrološko znamenje bika

Maja se boste s partnerjem veliko pogovarjali. Pogovorita se, kje vama rutina riši odnos in kako bosta to spremenila. Bodita zelo odkrita tudi, če resnica ni prijetna, ker bo odnos tako veliko boljši v bodoče. Samski boste sredi maja imeli odlično priložnost za partnerstvo. Bodite bolj pozorni na osebe okoli sebe. Planet Saturn vam bo pomagal pri delu s financami. Ta mesec boste morali dobro zavihati rokave, če hočete vrhunske rezultate. Dobro poslušajte predloge drugih, ker vam bodo marsikaj rešili. Finančno  boste ta mesec napredovali, vendar še vedno vztrajajte pri delu. Maj bo glede zdravja za vas dober mesec in predvsem miren. Pojdite tudi na dopust, da si odpočijete ter naberete novih moči. Poskusite se nekoliko razvajati in si pustite streči.

Horoskop maj 2022 astrološko znamenje dvojčka

Partnerstva ne kontrolirajte, ampak dovolite, da se samo razvija. Manjka vam nekaj potrpežljivosti. Dobro bi bilo, da najdete več časa za partnerja in da se umakneta od vrveža, pa čeprav le za vikend, kar velja tudi za samske, ki vzemite s seboj ljubljeno osebo in videli boste, da se lahko nekaj zgodi. Jupiter je ta mesec z vami glede poslovanja in bodo priložnosti prihajale do vas kar same. Vsi vaši delovni kolegi bodo veseli, če jih boste obdarili z idejami. Nič hudega, če vam zmanjkuje časa, samo mirno počakajte in izkoristite priložnosti za dokončanje projekta. Glede financ ta mesec ne boste imeli težav, pa čeprav bi na to lahko kazalo. Glede vašega počutja bo vse v redu, saj vam bo zdravje služilo dobro, pa tudi čustva bodo stabilna.

Horoskop maj 2022 za astrološko znamenje raka

Samski imate lahko nekaj težav s tem, da bi se spustili v razmerje, vendar se bo oseba, ki jo imate radi, odzvala. Imate veliko priložnost za skupno življenje z neko osebo. Vezanim pa bo ljubka Venera pomagala ustvarjati skupne partnerske projekte. Partner bo točno vedel, kaj reči in kako reagirati na vas, kar vas bo osrečilo. Ta mesec na vas pritiskata Jupiter in Mars, kar pomeni, da ne smete z glavo skozi zid, ampak si poglejte problem od daleč. Ko boste naleteli na mrtvilo, se dobro organizirajte. Vsa pričakovanja delovnih kolegov boste izpolnili. Glede financ boste morali biti mirni, ker če vas zagrabi panika, vam niti lahko uidejo iz rok. Fizično boste ta mesec dobro pripravljeni in nič vam ne bo manjkalo. Malo vam bo nagajal le stres, ki pa se ga rešite z meditacijo in telovadbo.

Horoskop maj 2022 za astrološko znamenje leva

V partnerstvu je pomembno, da s partnerjem soodločata in ne da ste vi glavni. Vaš partner bo ta mesec res dobre volje ter voljan za vas. Samski boste imeli veliko priložnost, da se zbližate z osebo, ki vam je všeč. Verjetno boste osvajali več oseb, vendar bo z vami ostala ena oseba, ki  je zelo resna in hoče partnerstvo, zato premislite, kaj hočete v resnici vi.  Ta mesec boste v poslu lahko presegli sami sebe. Ne iščite napak v tistih, ki vam nudijo nove možnosti in postanite raje bolj učinkoviti. Lahko uporabite svoje številne talente za uspeh na področjih, kjer drugim ni uspelo. Glede financ imejte v glavi, da ta mesec ni dober za velike izdatke. Vaše počutje bo maja čudovito razen tega, da boste prisiljeni misliti tudi na druge. Vaše opevane zabave bodo zopet prišle v veljavo.

Horoskop maj 2022 za astrološko znamenje device

Maj bo za vas poln kršenja tabujev ter premagovanja strahov. Vaša težava so zakoreninjene navade, zato boste težko razumeli, da morate živeti v tem trenutku in pograbiti vse priložnosti prav zdaj. Do partnerja se boste dosti boljše obnašal in ne boste več tako zelo strogi. V drugi polovici maja bo vaša družina zaživela prav kraljevsko, kar bo vse osrečilo. Za samske pa bodo največje priložnosti prvih deset dni. Planeti vam bodo pomagali pri izboljšanju posla in financ. Nova poslovna priložnost bo prekinila vašo rutino. Vaši talenti bodo prišli v veljavo. Glede financ vam nič ne bo manjkalo do konca meseca, ko bodite bolj previdni pri stroških. Maja boste imeli res veliko energije, vendar boste lahko imeli tudi počitnice. Nekoliko pazite pri prehrani in jejte bolj zdravo.

Horoskop maj 2022 za astrološko znamenje tehtnice

Ta mesec se boste kopali v ljubezni, zato lahko izrazite svoje občutke do nasprotnega spola. Partnerju se povsem posvetite kljub zaposlenosti, saj boste s tem partnerstvo utrdili ali pa pridobili novega partnerja, če ste samski, kar se lahko zgodili okoli 5. v mesecu. Podpora vašega partnerja bo popolna, saj sta navezana drug na drugega ter vse počneta skupaj. Pritiski v službi bodo veliki, zato boste kar težko delali in se pravilno odločali. Prav zaradi tega pazite na besede. Sprostite se in poiščite veselje v drugih stvareh, ker to ne bo trajalo. Je pa dober čas za nov posel, vendar pazite na finance, ker so še omejene. Od 21. maja naprej bo vaše počutje fantastično. Ta mesec so planeti za vas ugodni, zato se osredotočite na sebe ter svojo prihodnost.

Horoskop maj 2022 za astrološko znamenje škorpijona

Na področju ljubezni vam bo šlo vedno bolje. Samski boste srečali dobre ljudi in našli boste partnerja ter spremenili življenjske navade, saj bo treba narediti prostor še za eno osebo v vašem življenju. Vezani pa boste s partnerjem v popolni harmoniji. Med vama ne bo nobene skrivnosti. Okoli 10. maja lahko načrtujeta skupne počitnice, kar vaju bo še bolj zbližalo. Jupiter in Mars bosta ta mesec vplivala na vas in pomagala v službi, pri delu ter poslu, da bo šlo dobro, saj imate vizijo uspeti in ustvarjati. S financami bo vse v redu, dobro jih boste upravljali in ne ob vam jih manjkalo. Maj bo za vas izjemno ugoden mesec, ker vas obkrožajo pozitivni planeti, zato bo tudi zdravje na vrhuncu.

Horoskop maj 2022 za astrološko znamenje strelca

Ta mesec je za vas mesec ljubezni, razumevanja in pridobivanja novega zaupanja v to področje. Zaradi tega se boste počutili dobro in boste uspeli tudi na drugih področjih. Lahko ste veseli, ker vas maja planeti podpirajo. Ker je to srečen mesec za partnerstvo, se brzdajte glede vaše nestrpnosti, saj je sreča v vaših rokah. Samskim se priporoča akcija, kar vam bo okoli 17. maja pomagalo priti do rezultata. Maja boste boj trdo delali, kot ste vajeni in vaše delo bo bolj dolgočasno, vendar pa stabilno in bo prinašalo dohodek. Obeta se vam napredek z večjo odgovornostjo ter tudi plačo. Čeprav ste bolj pesimistične narave, imate lahko v sebi tudi optimizem, če se tako odločite. Glede zdravja pa iščite še dodatne rešitve in ne počivajte na lovorikah.

Horoskop maj 2022 za astrološko znamenje kozoroga

Ta mesec je čas, da partnerju končno pokažete čustva in občutke, kar bo sprejel z radostjo. Še najbolj ugodno obdobje za to bo drugi teden maja. Hočete, da bi s partnerjem čim prej sklenila zvezo, saj se bojite, da ga izgubite, vendar bo ravno to ustvarilo napetosti in negativnosti med vama, zato se sprostite. Samski boste verjetno ostali samski, saj vam ni še do partnerstva. Vendar planeti kažejo na to, da bo pravočasno prišla prava ljubezen. Maja boste bolj družabni, zato bodo rezultati v poslu boljši ter tudi odnosi z vašimi sodelavci. Izkoristite to priložnost, da podjetju date večji zagon. Kar se tiče financ, dobro preračunajte vse, saj malo še manjka do tega, kar bi radi. Lahko, da boste imeli nekaj težav z zdravjem, vendar jih boste premagali. Najbolje je, da ste takrat doma ter se posvetite sebi in družini.

Horoskop maj 2022 za astrološko znamenje vodnarja

Končno odvrzite oklep in pustite čustvom, da se sprostijo. Venera vas maja ščiti, vendar morate se naučiti, da ne nadzorujete okolice, če hočete, da bo ljubezen uspela. Začnite dobre projekte s partnerjem, saj to prinaša srečo in blagostanje. Za samske je prišel pravi čas za ljubezen, kljub preteklim negativnim izkušnjam in možno je, da boste 18. maja srečali osebo, ki vas bo zbudila. Finance bodo ostale nespremenjene. Dobili boste nove ideje glede reševanja tega področja ter tudi, da bi ustvarili nov posel. Pazite na finance, da ne precenite prihodkov in se ne uštejete. Morda počakajte z novim poslom na bolj ugoden trenutek. Zdravje bo ta mesec zelo dobro, pomagajte si tudi z zdravo prehrano. Vaše življenje bo ta mesec izpolnjeno in tudi zelo kvalitetno.

Horoskop maj 2022 za astrološko znamenje ribi

Vaša ljubezen bo spet na vrhuncu in vse bo spet v redu. Čas je, da greste z družino ali bližnjimi na počitnice. Organizirajte si zasebne počitnice brez vmešavanja drugih, še posebej, več greste samo s partnerjem ali ljubljeno osebo. Za samske bo mogoče kakšno razočaranje v prvem delu meseca, vendar pa bodo 13. maja planeti omogočili srečanje z nepozabno osebo. Planeti vam bodo precej olajšali  življenje v vašem poslu v prihodnje. V službi bo super, ker se boste dobro razumeli s sodelavci in nadrejeni vam bodo šli na roke. Prodaja vam bo šla zelo dobro. Jupiter bo poskrbel za to, da vam bodo finance zacvetele in denar bo prišel k vam, vendar pazite, da ga prehitro ne porabite. Ta mesec bo vaše zdravje daleč najboljše, kot je bilo do zdaj in zato le uživajte v življenju, ker si to zaslužite.

Oznake:, , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]