Ne vem, zakaj si vsi želijo dočakati starost, če pa starost sucks

11. Avg 2018 12:38

Starost je lahko žalost, lahko pa je tudi veselo obdobje življenja. Kaj od tega vsakega starejšega posameznika doleti pa je odvisno mnogih dejavnikov. O starosti se je v tokratnem blogu razpisala Tereza Vuk:

Včeraj sem brala članek kako sta dva starčka v Nemčiji spizdila iz doma ostarelih in šla na Wacken open air poslušat Judast Priest pa Nightwish. Totalna modela. En je rekel kaj če sta bla dementna. Sam jaz res ne vem kako bi dva dementna ušla, prišla do tja, kupila karte in šla notr žurat. Kakorkoli že, uni v domu so zagnali galamo in ko so ju najdli na metal festivalu so ju s policijo pripeljali nazaj.

In kle se vprašam, sta v zaporu al kaj? Kot da človek v sebi ne bi smel bit mlad za večno. Metalec ali rock’n’roller. In kakšen je to kurčev life? Rodiš se odvisen od drugih v plenicah in konec je identičen. Drugi ti menjajo plenice in uravnavajo tvoje življenje. Neki časa nazaj sem začela brat Skrivni dnevnik Hendrika Groena, starega 83 let in 1/4, dogajanje v domu ostarelih. Sej je blo smešno, ampak me je hitr minilo brat. In po mojem še marsikoga. Ker noben ne bi tam pristal…nadaljevanje na blogu

Oznake: ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]