Nismo Amerika, a imamo psihopate

16. Mar 2018 10:22

Reklame na TV. To so une posnete zadeve, k jih delajo tko, k da bi bli mi vsi debili. Vse familije srečne, nasmejane, polni denarja, mislim, perfekcija čista. Da ne govorim o čudežnih viledah k kr vse same spucajo in o ženskah, ki orgazmirajo od sreče ob top vložkih med menstruacijo, ker ga ni lepšega kokr da ti curi kri med nogami.

Una za pomivalni stroj je sploh posrečena: “Notri ga daj. Rekla sem, da ga daj notri.” Pornič se skrije, majke mi. Al pa una k ko dva kretena stojita pred avtom fotr in sine, salutirata mami in ženi, una pa k da je en general: “A to je storjeno? To tud?” Pizda, jaz bi se sam še vsedla v un avto in spizdila hitr stran od take tečke od žene. Tko bi bla stokrat boljš reklama. Se model sam še v avto vsede in ji pokaže fakiča. Bi vsaj vedla, da je avto point reklame, ne zasikane ženske in moški k so papki.

Lahk bi mal več domišljije uporabljali ti umotvori. Zakaj se kdo ne spomni recimo take narest: v sceni vidiš fotra čist zanemarjenega v skor svojem bruhanju, čist koma nažgan, zraven žena s šljivo, pa dva otroka s čist plavimi ritami. On pa pas v roki in reče: “Pasovi Batine. Najboljša kvaliteta.” … v nadaljevanju piše Tereza Vuk

Oznake: , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]