Oblikovanje obrvi za popoln okvir obraza

11. Dec 2019 08:00
Ste se kdaj zazrli v mimoidočo in vprašali v čem je skrivnost njene lepote?

Lahko so dolgi svilnati lasje, bolj bel nasmeh, gostejše obrvi, bolj privihane trepalnice,.. Velika večina žensk se sprijazni s tem, da je ali predrago, da bi si lahko privoščile obisk salona v tem momentu in čisto odmislijo zadevo ali vzame tak obisk preveč časa za njihov natrpan delovnik ali so slišale od kake tretje osebe, da je bila huda alergična reakcija, česar si, seveda, noben ne želi. Torej še predno dovolj raziščejo zadevo, nad njo že obupajo.

Toda, skrivnost lepote je lahko bolj dostopno kot se zdi – tako kot so lepo urejeni nohti, tako dostopne so goste in urejene obrvi. Ja obrvi! 

Oblikovanje obrvi je osnova za dober make up, vam bo potrdil vsak vizažist.

Primerjajte nenaličen obraz ženske z urejenimi obrvmi, ki najbolj pristajajo njenemu obrazu s tistim, ki ima obrvi neoblikovane ali oblikovane nepravilno. Nekaj tako samoumevnega, a hkrati tako pomembnega. 

Že nekaj časa obrvi niso več namenjene le zaščita oči, ampak imajo pomembno vlogo tako v svetu mode kot mimoidočih na ulici. To potrjuje tudi precejšnja izbira tako naravnih kot sintetičnih produktov za oblikovanje obrvi na policah mnogih drogerij, kozmetičnih in lepotilnih salonih. 

Z naravnim barvilom, kano, za profesionalno oblikovanje obrvi. 

Kano se že vrsto let uporablja za barvanje las, za željen odtenek pa se jo meša z njej podobnimi, prav tako, naravnimi barvili (indigo, sena). 

Kana za oblikovanje oz. barvanje obrvi je prav tako v prahu, ne vsebuje rdečih pigmentov, odtenki so primerni za svetlolase, sivolase in rjavolase. Torej se pridobi odtenke, ki izgledajo najbolj naravno oz. podobno naravnemu. Barvanje obrvi s kano je obstojno do 6 tednov, to pomeni, da si enkrat na vsakih 6 tednov lahko privoščite malo oddiha, si vzamete čas zase in poskrbite za profesionalno in naravno oblikovanje obrvi. In ker je naravno barvilo, je verjetnost alergične reakcije zelo nizka. 

V studiu za oblikovanje obrvi Da Frame, vas bomo prepričali, da imate lahko kvalitetno naravno kozmetiko, ki je tako obstojna kot dostopna. Več o naročanju in nas, si lahko preberete pri rubriki oblikovanje obrvi in nas obiščete na facebook strani Da Frame in instagramu da.frame .

Oznake:, ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]