Partnerski horoskop: Najlažje boste shajali z devicami, najtežje z dvojčki

26. Sep 2017 10:22

horoskop-partnerskiNa prvem mestu najdemo moške, ki so rojeni v znamenju device in bi naj veljali za idealnega partnerja. Čeprav ob njem ne boste doživele ljubezni v pravem pomenu besede pa se njihovo razumevanje ljubezni precej razlikuje od ostalih znamenj. Težko boste dosegle, da se bodo zlahka ogreli za vas, saj kar prekipevajo od samozavesti in ponosa.

Drugo mesto zaseda lev, žival v krdelu in prav nič drugačen ni moški, rojen v tem horoskop znamenju. Ni navajen samskega življenja in si ga ne more predstavljati brez partnerice. Stremi k popolnosti in predanosti in prav takšna mora biti njegova življenjska sopotnica. Dokazovanje ljubezni je njegova stalnica in kadar to doseže bo svojo partnerko ščitil in varoval. Kot očetje so strogi in avtoritativni, vendar znajo pokazati tisto svojo nežno plat.

Čeprav veljajo kozorogi za precej resne osebe, so tiste ženske, ki so osvojile kozorogovo srce prave srečnice. Partnerki se dokazujejo s svojo inteligenco in šarmom, poleg tega pa kar prekipevajo od ponosa in samovšečnosti. Radi imajo razkošje in tudi poroka ne bo izjema. Partnerici bo omogočil vse in v zameno pričakoval ponižnost ter predanost.

Moški rojeni v horoskop znamenju tehtnice so zelo zahtevni in obožujejo izgled svoje srčne izbranke. Ljubijo lepoto, se ne dolgočasijo, presenečajo in se prilagajajo glede na nastalo situacijo. Družina mu pomeni veliko, ato bo skrbno načrtoval vsak korak do dosege cilja.

Bik se načrtovanja skupnega življenja loteva precej previdno in šele takrat, ko predvidevajo, da so dovolj zreli. So nezaupljivi in prav zaradi tega je težko osvojiti njihovo srce, vendar ko vam to uspe ga nikar ne razočarajte. Za naraščaj bo dobro poskrbljeno, vendar ne bo dovolil, da se z njim pometa.

Preizkušanje partnerskega odnosa je domena moških, rojenih v horoskop znamenju vodnarja. Rutine mu niso blizu in v razmerju bo iskal vedno novo poživitev. Pazite, da mu ne postane dolgčas, saj vas bo hitro zamenjal, čeprav vas še vedno neizmerno ljubi.

Oven je karakterno zelo težavno znamenje in to se odraža tudi v partnerskem odnosu. Njegov cilj je ustvariti uspešno kariero in se osredotočiti na svoje življenjske cilje. Ko to doseže si bo poiskal partnerico, ki bo na njegovem nivoju – torej uspešno poslovno žensko in užival v jeseni življenja.

Sicer radodarni raki so slabi partnerji, saj jim njihova lenoba in nemarnost nista ravno v ponos. S čustveno nestabilni in svoje življenje živijo kot v drami. Življenje bo delil s čustveno stabilno in njemu prilagojeno osebo.

Najbolj strastni so škorpijoni, prav tako pa tudi skrivnostni in posesivni. Če ste se mu zamerili boste le stežka pridobili njegovo zaupanje. Verjamejo v svoj prav, zato je zanj idealna partnerka podredljiva in pesimistično naravnana.

Horoskop znamenje Strelci svoje ženske kujejo v zvezde, a le kratek čas. Hitro izgubijo zanimanje in si poiščejo novo žrtev. Če najdejo tisto pravo in se zaljubijo so popolnoma predani, a vseeno mu pustite nekaj prostega časa in časa za druženje s prijatelji.

Občutljive in same s sabo obremenjene ribe so nesamostojni in vedno odvisni od nekoga. Če bo našel žensko, ki bo skrbela zanj in mu nudila to kar potrebuje, bo zanj idealno. V nasprotnem primeru bo raje izbral samotarsko življenje, saj njegov zakon ne bo obrodil sadov.

Dvojček je po duši dvoličen romantik. Iz sanjskega moškega se v trenutku prelevi v lažnivca in zato je življenje z dvojčkom izredno težavno. Je trmast in kar želi bo dobil, čeprav bo pri tem zlomil srce tiste, ki ji pomeni največ.

Oznake: , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]