Si je še en slovenski turistični ponudnik privoščil nedopusten “spodrsljaj” pri ponudbi za turistične bone?

5. Avg 2020 13:37
Eden izmed prizorov, ki naj bi pričakal družino

Si je po tem, ko se je pred tedni v medijih pojavila zgodba o neprimernih apartmajih, ki jih je na slovenski obali za turistične bone dobil eden izmed turistov, nov neprimeren “spodrsljaj” privoščil še eden izmed večjih turističnih ponudnikov pri nas?

Po izkušnji tričlanske družine, ki jo na svojem blogu opisuje Plagiator, je odgovor pritrdilen. Kot uvodoma zapiše: “Prav neverjetno je kakšno blamažo in sramoto si je dovolilo zdravilišče Čateške toplice. Zaslutili so dober posel s temi nesrečnimi turističnimi boni in na veliko oglašujejo preživetje nekaj dopustniških dni v njihovih nastanitvenih turističnih objektih.

Nasedla jim je tročlanska družina iz Gornje radgone, ki si je po spletu ogledala njihovo spletnoi stran in se seznanila z njihovo turistično ponudbo, ter v skladu z navodili in napotili preko spleta rezervirala apartma za 4 dni po skupni ceni 800 evrov. V skladu z rezervaciojo ter dogovorom so se v Čateških toplicah oglasili včeraj, v ponedeljek, 03.08.2020 ob dogovorjene času, da začnejo svoje kratko dopustovanje…” celoten opis s fotogalerijo najdete na tej povezavi.

Oznake:,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]