Teorija zarote v primeru Malaysia Airlines let 370: Je vpleten Izrael?

21. Mar 2014 12:05

boeing777_200Nekaj deset držav že skoraj dva tedna išče pogrešano malezijsko letalo z 239 ljudmi na krovu, ki je 8. Marca izginilo z radarjev.

Po zadnjih podatkih naj bi avstralske oblasti sporočile, da so sateliti v južnem Indijskem oceanu zaznale objekte, ki bi lahko bili deli pogrešanega letala. Zaenkrat pa še niso mogli potrditi ali ovreči domneve, da gre za pogrešani Boeing 777-200.

Na mestu, kjer je bilo preko satelitske slike videti objekte, še namreč niso našli ničesar. Sumijo pa, da bi se morebitne razbitine v tem času že lahko potopile globlje v preko tisoč metrov globoko vodo. Satelitski posnetki so bili namreč narejeni slab teden nazaj.

Obnovili so tudi iskanje na nekaterih že pregledanih območjih.

In medtem ko se pristojni na vse pretege trudijo najti pogrešano letalo, nemočni svojci pogrešanih pa trpijo v negotovosti, se drugi, v iskanju različnih teorij, sprašujejo kaj vse bi se utegnilo zgoditi z letalom.

Bloger Cinik si tako zastavlja vprašanje, ali ne gre nemara za teorijo zarote. Objavlja namreč seznam petih letalskih “nesreč”, katere naj bi imele skupni imenovalec: vpletenost Izraela. Je torej v izginotje vpleten Izrael?

Oznake:, , , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]