BTC City Ljubljana vstopa v novo dobo plačevanja

12. Jun 2018 17:19

BTC City Ljubljana je včeraj stopil v trimesečno obdobje testiranja aplikacije Elipay. Kot pišejo na Si21 je prvih 150 testnih uporabnikov lahko  za vsakdanje nakupe pri izbranih ponudnikih plačuje s kriptovalutami. Družba BTC, ki upravlja BTC City Ljubljana, tako v sodelovanju z zagonskim podjetjem Eligma uresničuje napoved, da poslovno-nakupovalno središče BTC City Ljubljana postane prvo »bitcoin mesto« na svetu.

Pojasnjujejo tudi, da je Elipay ena od ključnih funkcionalnosti platforme Eligma, ki temelji na umetni inteligenci in tehnologiji veriženja podatkovnih blokov. Z uvedbo najsodobnejših tehnologij družba BTC v sodelovanju s podjetjem Eligma ustvarja BTC City Ljubljana kot prvo visokotehnološkim inovacijam prijazno nakupovalno in poslovno središče na svetu.

BTC City Ljubljana se je tako kot prvo tovrstno bitcoin mesto na svetu že uveljavil v mernarodni javnosti. V manj kot mesecu dni naj bi to potezo opazilo več kot 40 mednarodnih medijskih hiš, med drugimi tudi Newsbtc, Nasdaq, Ceypto-Slate, CoinGeek ...

 

Oznake:, ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]