Honor Play: zaradi cene odličen vsestranski telefon! (video)

6. Nov 2018 19:50

Honor Play je nov pametni telefon podjetja Huawei, ki je pripravilo poslastico za vse ljubitelje mobilnih iger. Model Play se lahko pohvali z zmogljivim procesorjem, všečnim izgledom in kakovostnim zaslonom. Glede na to, da še nihče ni naredil vrhunskega in ozko specializiranega igričarskega telefona, pa je po mnenju Tehnozvezdja telefon predvsem po zaslugi baterije uporaben v tej vlogi.

Bloger dodaja, da Honor velja za ponudnika cenejših, a solidnih telefon, model Play pa sodi v sam vrh njihove ponudbe. Pri tem je sledil preprosti formuli: zmogljiv procesor, precej pomnilnika, velik zaslon in baterija, ki konkretno zdrži v naslednji dan.

Kot piše, pa je za igričarski telefon škoda, da nima stereo zvočnikov. Vendar pa naj en sam v spodnjem delu ohišja dokaj glasen. Delovanje kamere pa je Huaewi podkrepil z umetno inteligenco, nepričakovano dobra za ta cenovni razred naj bi tudi bila prednja kamera.

Tri leta je Honor potreboval, da si je zgradil ugled ponudnika, ki ponuja odlične telefone za polovico (ali še manj) cene najdražjih. Honor Play se temu ni izneveril. Z upoštevanjem njegove cene lahko mirno rečemo, da gre za odločen telefon, ki je gotovo vreden svojega denarja, uporabniku pa se ne bo kaj dosti kolcalo za najboljšimi ta hip. Edino področje, kjer je zaostajanje opazno je fotografija, a še to le, če smo fotografsko res zahtevni, zaključuje bloger.

(Foto: blog Tehnozvezdje)

Oznake: , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]