Razvozlana časovnica prve sezone Westworld

9. Jan 2017 19:33

Ob koncu leta 2016 je HBO povsem navdušil občinstvo z znanstveno fantastično serijo Westworld. Kdor pa je gledal prvo sezono, je lahko hitro ugotovil, da se v seriji dogaja veliko več kot se nam je zdelo sprva.  Ko so vsi zapleti razkriti, pa postane jasno, da smo zadnjih deset ur gledali več časovnic.

Renton pa je razrešil vse uganke in podrobno opisal časovnico, po kateri poteka celotno dogajanje, ki ga lahko spremljamo v Westworld. Kot izvemo od Forda, je bil zabaviščni park Westworld ustanovljen 40 let pred časom, ki v zgodbi velja za sedanjost.

V peti epizodi prek Dolores izvemo, da je Arnold umrl 34 let in 42 dni pred sedanjostjo, park pa so odprli zelo kmalu po njegovem “samomoru”. To nam pove Logan v isti epizodi.

V zadnjih 40. letih pred sedanjostjo pa se je v tem realnem namišljenem svetu zgodilo še mnogo več. Arnold se je na redni bazi pogovarjal z Dolores, ki se je sicer tudi odpravila na potovanje z Williamom, vmes pa je prišlo tudi do masakra, ki je nekako zaokrožil celo sezono. Kako si vsi dogodki sledijo, pa preverite na blogu.

Oznake: , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]