Kdo je slovenski influencer, ki se boji žensk?

7. Mar 2022 18:00

Nisem vedela, da obstajajo moški, ki se bojijo žensk kot hudič križa. Tako je namreč že večkrat izjavil znani slovenski influencer Tomaž Gorec.

Vedno me je zanimalo, zakaj bi se moški, kot je Tomaž Gorec, bal žensk kot hudič križa, zato sem ga to večkrat vprašala v komentarju njegovih prispevkov na socialnih omrežjih. Tomaža moram sicer pohvaliti, da na komentarje vedno odgovori, jaz pa na to vprašanje vseeno nisem dobila konkretnega odgovora. Odgovoril mi je sicer, da mi tega ne more razkriti, ker se ta stvar tiče tudi drugih ljudi. Teh pa noče vpletati v svoje zgodbe.

Pred dobrim tednom pa nas je Tomaž presenetil in na videoposnetku, ki ga je objavil na svojem Youtube kanalu, vendarle povedal, zakaj se boji žensk. Kar nisem mogla verjeti, da je razlog za ta velik strah to, da se boji, da bi katera ženska zanosila z njim.

Tomaž na videoposnetku pove, kako se mu je zgodilo ravno to. Enkrat je neka ženska z njim zanosila in mu to skrivala do šestega meseca nosečnosti. Kaj je potem naredil, izveste, če si pogledate spodnji videoposnetek.

Čeprav se z veliko stvarmi, ki jih Tomaž pove na videoposnetku, ne strinjam, mu moram čestitati za pogum, da tako osebno zgodbo pove popolnoma brez dlake na jeziku. Drugače mu popolnoma verjamem, da je zgodba resnična. Nekaj takšnega, kar lahko slišite na zgornjem videoposnetku, si nihče ne bi izmislil.

Oznake:, ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]