NASA na Marsu poleg vode odkrila tudi Cerarjev program razvoja Slovenije!

2. Okt 2015 10:22

Mars-program-Cerar-blog-Don-Marko-MPoleg odkritja vode na Marsu naj bi znanstveniki razkrili tudi zelo pomembno odkritje za državljane naše male podalpske, ki bo nedvomno pristalo pri vrhu kulturne dediščine. Michael Meyer, sicer vodilni znanstvenik odkrivanj vsebin Marsa, tudi vode, tako na tiskovni konferenci ni skoparil z navdušenjem :

“To je res zelo poseben dan, dan, ki bo zapisan z velikimi črkami v zgodovino. Končno je namreč potrjeno – program razvoja Slovenije Miroslava Cerarja, s SMC (Smo malo cepljeni) in komplet vlade resnično obstaja. Cerar, člani SMC in njegovi vladni ministri kot kaže niso patološki lažnjivci, pripravljeni storiti vse, da bi se dokopali zgolj denarja in slave, ampak so imeli prav. Obstaja le en majhen problem, ker se ta njih razvojni program nahaja na Marsu…”

Nedavno novico znanstvenikov, da so na Marsu odkrili tekočo vodo, so nekateri pospremili s humornimi dodatki k odkritju. Eden izmed teh je tudi bloger Don Marko M, ki v tokratnem zapisu poroča, kako so na Marsu, poleg vode, odkrili tudi Cerarjev program razvoja Slovenije.

Oznake:, , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]