“Je*eš prehlad, Ronaldo ga je pokončal.”

19. Apr 2017 10:22

Kaj je lahko hujše od bolnega moškega? Odgovor na vprašanje je blogerka Urška Podojsteršek dobila ob včerajšnji povratni tekmi četrtfinala Lige prvakov med Realom iz Madrida in Bayernom iz Munchena. Glasi se: Hujše od bolanega moškega je bolan moški, ki spremlja fuzbal in njegov klub izgublja.

Takrat ga tako zakuha, da potegne termometer iz predala in si ga z uvelo roko zatlači pod pazduho. Poleg strašno nesrečno gleda, vleče iz škatle že stoti robec in se glasno usekne.

Če ženske to delamo prefinjeno in si ga, robec, ne termometer, diskretno zatlačimo v rokav, ker naše frotiraste pižame pač nimajo žepov, moški sredi dnevne sobe iz robčkov gradijo piramido. Kot bi jih pogled na vedno večji kup zmečkanega papirja neskočno osrečeval in potrjeval njihovo prepričanje, da so na smrt bolni.

Potem proti robčkom zbrcajo še gnile štumfe in se kljubovalno pretvarjajo, da ne opazijo tvojega besnega pogleda… celotno primerjavo med bolanim moškim in bolanim moškim, ki spremlja nogomet in njegov klub izgiblja preberite na blogu.

Oznake: , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]