Za devičnike: Bali ali Tajska?

2. Sep 2015 12:04

tajska_baliKatere destinacije po svetu so najprimernejše za popotniške devičnike? Po mnenju izkušenih popotnikov Mica in Katke sta to zagotovo Bali in Tajska. Pa ne samo za neizkušene popotnike, ampak tudi za stare potovalne mačke.

Za prve, ker sta predvsem enostavni, dovolj obljudeni, da nič ne gre narobe in seveda hkrati ponujata priložnosti, da se umakneš kam na samo. Za potovalne mačke pa predvsem z vidika, da se lahko tam ustališ za mesec, dva, tri, najdeš primerno mesto za ustvarjanje, “klapo” prijateljev popotnikov in se morda tja celo preseliš.

Obe destinaciji sta sanjski. Primerjamo najboljše z najboljšim. Obe ponujata izjemno naravo, turkizno morje, gurmansko hrano. Sta razgibani in zagotavljata, da vam ne bo dolgčas. Tajska vas na severu odpelje v plemenska gorovja, na jugu pa na rajske otočke. Bali je odličen za brezciljni roadtrip in zaključni hedonizem na sosednjih Gili otočkih.

Katere spremenljivke je potrebno upoštevati pred odhodom na omenjeni destinaciji in kakšni so stroški potovanja lahko ugotovite v nadaljevanju zapisa.

Oznake:, , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]