Božična voščila slovenskih blogerjev

25. Dec 2018 12:46

Danes smo lahko vstopili v božično jutro, polno prazničnega vzdušja in prijetnih pričakovanj. Božični duh se te dni širi skozi tople besede, stiske rok in prijazna voščila. Da nas veselo, srečno in mirno sporočilo ne bo prehitro zapustilo, pa s svojimi božičnimi voščili skrbijo tudi slovenski blogerji. 

Jože P. Damijan vsem zvestim bralcem in prebivalcem Slovenije želi lepe božične praznike  v prijetnem domačem družinskem vzdušju (če se le da) in vse dobro v novem letu.

“Znova svetijo božične sveče in čarajo veselje v vsa srca. Mir in vse dobro, mnogo varnosti, topline in zdravja,” vam želi Renata. Svoje bralce je v božičnem duhu nagovoril tudi Jože Bartolj: “Kar upate, naj se izpolni, kar iščete, naj se odkrije, kar krivo je, naj se zravna, da vam Novorojeni miru da!”

Mateja Hergula vam ob božiču želi čim več miru in stika s sabo. Vesele božične praznike in čim več užitkov v gorah pa je bralcem bloga zaželel Tone Toplak.

Lepe želje širi tudi Borut Petrovič Vernikov, ki vsem želi vesel božič; naj vas greje toplina tistih, ki jih imate najrajši. Svojim bralcem pa je tudi Milena Miklavčič zaželela mnogo dobrega v teh lepih božičnih praznikih.

Kaplan Marko je v svojem zadnjem zapisu prav tako delil božične misli: “Poglejmo, poslušajmo. Enako svetle zvezde sijejo na nebu, prav iste zvezde, ki jih je Bog od nekdaj položil v sleherno noč. Tudi danes pridejo kdaj angeli mimo. In tudi danes se še rojevajo otroci, ki se znajo smejati in jokati in postavljati neznosna vprašanja. Enako močno ljubi Bog človeka, kot ga je takrat.”

Rudi Velikonja je poskrbel za božično voščilo v štiriindvajsetih jezikih, Sanpjer pa svojim bralcem želi veselo praznovanje. Prav tako ne spreglejte Kobilice, ki je božične praznike pospremil s poezijo: “Naj mir in ljubezen ne bo le na jeziku, v srcu dobrota in sovraštvo v umiku.”

Ob tem pa vam tudi uredništvo Drugega sveta želi prijetne božične praznike, ki jih izkoristite za širjenje lepih misli in preživljanje časa z bližnjimi, kar bo prižgalo iskrico v slehernem srcu.

Oznake: , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]