Kdo bi si mislil, da bodo tudi v SMC čistili vse, ki niso 100% enako misleči in poslušni.

4. Feb 2017 08:08

Slovenci imamo velik problem, da ne znamo sobivati z ljudmi, ki imajo drugačna mnenja. Sploh, če gre za politiko. Zato nič ne preseneča, da je v slovenski politiki tako pogosto čiščenje vseh nezaželenih, ki niso 100% enako misleči in poslušni. Kdo bi si mislil, da bo tako tudi v SMC.

Po glasovanju o noveli zakona o tujcih v Državnem zboru, ko je nekaj poslancev SMC  glasovalo proti, je predsednik stranke in vlade, Miro Cerar, modro dejal, da so različna mnenja med poslanci za demokratično stranko normalna. Proti je glasoval tudi podpredsednik SMC in predsednik Državnega zbora, Milan Brglez. Ko bi le ostalo pri tem.

Zdaj je prišlo v javnost, da je Miro Cerar Milana Brgleza pozval k odstopu s položaja podpredsednika stranke, kriva pa naj bi bila razhajanja glede novele zakona o tujcih. Tako torej. Predsednik vlade je najprej trdil nekaj, potem pa se je izšlo čisto drugače. Namesto, da bi sprejemal različna mnenja med svojimi poslanci, se je odločil odstraniti moteči element …več piše Sašo Ornik Jin.

Oznake: , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]