Kaj bo, ko se prebudimo?!

14. Nov 2017 08:07

Gnila Slovenija‏ @gnila_slovenija: Ne poznam nobenega, ki bi sam sebe oklical za intelektualca in ne bi bil plačan iz proračuna.

Vsak je svoje sreče kopač, so zapisali v Delu, medtem ko so v nadaljevanju svoje bralstvo seznanili, da en Žirovec toži drugega Žirovca. Namreč: po tistem, ko je Musarjeva tožila RTV, ker ni bila izvoljena za direktorico in zaradi nastalih duševnih bolečin gladko pobasala v žep 70.000 tisočakov, beremo, da Franci Demšar toži ljubljanski klinični center, ker so namesto njega za direktorja izbrali Andraža Kopača. Po izbiri Demšarju tudi ni bil omogočen vpogled v razpisno dokumentacijo, kot predpisuje zakonodaja.

Z zelo drugačnimi problemi pa se ukvarjajo v Združenju novinarjev in publicistov in posredno tudi vsi, ki jim v tej nori državi še uspeva ohranjati zdravo kmečko pamet. Svobodomiselna javnost je zgrožena zaradi twita, uperjenega proti novinarju Jožetu Možini. Avtor tvita Safet Alibegić, ki je med drugim tudi sodelavec Mirovnega inštituta, je namreč zapisal:“Stojim pred prehodom za pešce pri TV SLO. Gneča. Čez gre Ivo Milovanović. Kar je v redu. Ne vem, kako bi miril konje pod pokrovom motorja, če bi šel Jože Možina. Bi imeli pričevalci kaj povedati.” …več (piše: Milena Miklavčič)

Oznake:, , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]