2. krog Greenta.si nagradne igre: pomivalni stroj Matrix

7. Jan 2010 09:59

Tudi vi ne marate ročnega umivanja posode?!? V 2. krogu nagradne igre prijazne spletne trgovine Greenta.si lahko svoje gospodinjstvo obogatite s pomivalnim strojem Matrix, obenem pa imate možnost dobiti še potovanje v Barcelono za dve osebi ali super kvalitetni LCD TV Phillips.

Varovanje okolja v svetu postaja vse večja vrednota in tudi ljudje kot potrošniki lahko sprejemamo odločitve, ki pripomorejo k prijaznejšem odnosu do narave. Motu »naj bo življenje prijazno« sledijo tudi pri  Prijazni spletni trgovini Greenta.si, kjer med številnimi izdelki vseh vrst (od bele tehnike, računalništva do oblačil, obutve in bioekoloških produktov) še poseben poudarek dajejo tistim, ki so okolju prijazni. Na njihovih straneh se boste zato čutili prijetno, ekološko, domače.

Ob otvoritvi pripravljajo veliko nagradno igro, ki traja kar pet mesecev in v kateri si boste lahko vsak mesec priborili novo nagrado.  Skupaj jih podarjajo kar 100, od tega nekaj izredno bogatih.

greenta nagradna igra

Vse kar morate storiti je, da pravilno odgovorite na enostavno nagradno vprašanje, ki ga najdete na greenta.si

Pozor! Tudi tisti, ki ste sodelovali v 1. krogu igre, morate za sodelovanje v 2. krogu prav tako odgovoriti na vprašanje.

Glavna nagrada drugega kroga, ki se bo končal 18. 01. 2010, je Pomivalni stroj Matrix.

Ob tem bo en srečnež prejel še 3000 greenta pik za nakup v greenta.si,  podeljenih pa bo tudi 10 majic s smešnimi grinticami.

Vsak ki bo na nagradno vprašanje pravilno odgovoril v posameznem krogu, bo avtomatsko sodeloval v žrebu za nagrade tudi v finalnem žrebanju, ki bo maja 2010.

Glavne nagrade naslednjih krogov so Kozmetika v vrednosti 200 evrov, xBox360 in ter še kopica drugih nagrad.

V finalnem žrebanju bosta podeljeni glavni nagradi in sicer:
4 dni Barcelone za 2 osebi
LCD  TV Philips, Full HD, 42”
Ter 50 majic s smešnimi grinticami.

nagradna igra greenta

Kot vidite, je nagrad izredno veliko in ni vrag, da kakšne, morda celo glavne, ne bi dobili tudi vi!

Zato obiščite Prijazno spletno trgovino Greenta.si, odgovorite na nagradno vprašanje, nato pa preverite še bogato izbiro okolju prijaznih izdelkov, ki jih ponuja.

Ali, kot pravijo pri Greenti, naj »misli zeleno, kupuj modro« postane vaše življenjsko vodilo.

Lepo vas pozdravlja Greenta.si

[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]