Bi radi ZASTONJ srečko za žrebanje, vredno 89 milijonov? Berite dalje!

1. Dec 2017 08:28

euroloto-naslovnaNagradni sklad Evro Milijonov je narasel na osupljivih 89 milijonov evrov – od njega pa vas loči le sedem številk v pravilnem zaporednju. Že veste, kaj bi naredili z vsem tem denarjem?

Ne zamudite priložnosti! Obiščite PlayEuroLotto.com in sodelujte v nocojšnjem žrebanju z dodatno brezplačno srečko.

PlayEuroLotto ima za naše bralce posebno ponudbo – ob nakupu ene srečke za nocojšnje žrebanje dobite drugo brezplačno, kar podvoji vašo možnost dobitka! Obiščite PlayEuroLotto.com in izpolnite svojo kombinacijo – brezplačna dodatna srečka bo dodana samodejno.

Izjemno visok nagradni sklad v nocojšnjem žrebanju je posledica prenosa skladov iz predhodnih krogov, zato lahko dobitek iz začetnih 17 milijonov evrov naraste več kot desetkratno – tako je srečni igralec iz Španije oktobra zadel glavni dobitek v višini kar 190 milijonov evrov! Drugi srečni dobitniki najvišjih izplačil evropske loterije so v preteklih letih srečke vplačali v Veliki Britaniji in na Portugalskem.

Slovenci do sedaj zaradi omejitev igre niso imeli možnosti sodelovati v žrebanju Evro Milijonov, zdaj pa ni več tako. PlayEuroLotto.com ponuja slovenskim državljanom edinstveno priložnost – stavite lahko na izide in se potegujete za nagrade enakovredne tistim v uradnem žrebanju. Morda bo ravno Slovenec nocoj postal naslednji dobitnik najvišjega zadetka v evropski zgodovini!

Veljajo splošni pogoji poslovanja.

euroloto

[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]