Na POTI do znanja: delavnice in izobraževanja za podetja in posameznike po polovični ceni!

10. Nov 2012 14:10

V Agenciji POTI skrbijo za nadpovprečnost vašega znanja. Vrhunski strokovnjaki iz prakse, ki razpolagajo tudi s predavateljskimi kompetencami, teoretična dognanja bogato dopolnjujejo s primeri iz prakse in z vami izmenjujejo dragocene izkušnje!

Znanje je neizmerno pomembno za našo osebno rast in pomembno vpliva na naš uspeh. Postanite boljši vodja. Ustvarjajte boljšo klimo v podjetju. Napredujte v medosebnih odnosih. Postanite boljši pogajalec. Poznajte sporočila govorice telesa. Izoblikujte lasten oblačilni slog s pomočjo modnih poznavalk. Izboljšajte gostinsko storitev, nabavo, razvoj in druge poslovne procese v svoji organizaciji. Poglobite svoje znanje projektnega managementa. Bodite na tekočem z veljavno zakonodajo in njeno praktično uporabo na področju elektrotehnike in telekomunikacij ter gradbeništva. In – opravite izpit iz upravnega postopka in upravnega spora z odliko!

Za vse to poskrbijo skupaj z najboljšimi strokovnjaki na Agenciji POTI. Poleg rednega programa lahko izobraževanje povsem prilagodijo vašim potrebam in željam. Izobraževanje po meri jim je zaupalo že več kot 80 podjetij!

V posebni promocijski akciji na Drugem svetu pa omogočajo udeležbo na izbranem izobraževanju po polovični ceni! Ponujamo namreč 4 kupone za njihova izobraževanja v vrednosti 240 € po posameznem kuponu, za katerega pa boste odšteli le polovico – torej 120 €!

Izkoristite ga lahko za katerokoli izobraževanje/predavanje v vrednosti 240 € ali za več izobraževanj predavanj, z možnostjo doplačila. Za cenejše programe denarja ne vračajo.

Spodaj si oglejte seznam izobraževanj, ki pridejo v poštev za kupon po polovični ceni. Nato pa ga naročite z izpolnitvijo posebnega obrazca na Polovička.si (klik!).

Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila za nakup pol cenejšega kupona (obvezno preverite “nezaželeno pošto”, kjer se naš mail rad zatakne).

Pol cenejši kuponi  se delijo po principu “kdo prej pride, prej melje”. Pohitite z naročilom, saj so na voljo le štirje!

IZBOR PREDAVANJ/IZOBRAŽEVANJ:

22.11.2012    Naučite se pravilnega specificiranja zahtev za programsko opremo – prihranite čas in denar!
23.11.2012    Preprečevanje konfliktov s pomočjo obvladovanja čustev
23.11.2012    Poučen upravljalec male elektrarne
27.11.2012    Varstvo osebnih podatkov – kdo je kdo, kaj se sme in kako?
27.11.2012    Naj bo za VAŠE stranke nakup nepozabna izkušnja!
03.12.2012    Oblačilni slog odpira vrata – prepoznajte in ustvarite svojega!
04.12.2012    Pridobivanje UPRAVNIH DOVOLJENJ hitro in brez zapletov
05.12.2012    EDUCA – TAO vodenja projektov
05.12.2012    Metode uspešnih pogajanj
07.12.2012    Intuitivni trening za prodajnike
21.11.2012    Novi pristopi pri doseganju VITKE PROIZVODNJE

Obiščite torej polovička.si (klik!) in si zagotovite udeležbo v katerem od izobraževalnih predavanj agencije POTI po polovični ceni!

[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]