Nakupujmo skupaj vabi: 2 razloga, zakaj nas morate obiskati v sredo, 17. decembra!

12. Dec 2014 10:12

nakup-zelenjava1 razlog: ker praznujemo! Verjeli ali ne, na ta dan je ekipa Nakupujmo skupaj točno pred 2 leti izvedli prvi testni skupinski nakup. 2 rojstni dan, praznični december, kuhano vino … pa smo se odločili združiti vse v eno in v sredo, 17. decembra narediti res mega dogodek skupinskega nakupa lokalnih in ekoloških pridelkov – kot se to spodobi za naše zadnje letošnje srečanje!

2. razlog: ker so ob našem jubileju nekateri ponudniki za nas pripravili res posebno ponudbo (kljub pomanjkanju zalog!), spet drugi ponudniki pa pripravljajo drugačna presenečanja za vse nas v obliki dodatnih količin/daril. Bomo videli, pustimo se presenetiti!

Ob praznovanju našega 2. rojstnega dne smo se res maksimalno potrudili in razširili ponudbo, tako da res vsak najde nekaj zase. Ekološka zelenjava in sadje, različne sorte jabolk, suho sadje, razširjena ponudba mlečnih izdelkov, domače marmelade in domača čokolada, sokovi in sirupi, kruh iz krušne peči, vložnine, ne bo pa manjkalo tudi božičnih darilc. Res, za vsak žep nekaj.

Tudi v tem tednu smo prečesali in poiskali pester nabor različnih ekoloških in lokalnih pridelkov. Naj jih izpostavimo samo nekaj:
– ekološko kislo zelje, kisla repa …………..……………..  1,8€/kg

– ekološki ohrovt ………………………..……………..    1,7€/kg

– ekološki krompir (drobni) 10kg …………………………  0,5€/kg

– ekološki kaki TIPO, zorjen (gajbica 5kg) ……. ………   1,8€/kg

– ekološki kivi HAYWARD (gajbica 5kg)………….  od 7,9€ (1,6€/kg)

– eko jabolka (topaz, opal) gajbica cca. 8,5kg  ………….. 15€ (1,8€/kg)

– eko citrusi iz Dalmacije (pomaranče, klementine) ……….. 2€/kg

– eko limone iz Dalmacije …………………………………….. 3€/kg

– jabolka Granny smith (10kg)  ……………………………   8€ (0,8€/kg)

– ekološke krvavice (0,5kg) …………………………… 3,5€/0,5kg

– ekološke šitake gobe 250g …………………………..  2,5€/250g

– ekološke črne olive 315ml (vložene) …………………….. 3,15€

– ekološka jajca iz proste reje ……………………………. 2,5€/10kom

– eko vložena zelenjava (turšija) …………………………. 1,7€/750mL

– ekološki sušeni krhlji kakija …………………………….. 10€/kg

– ekološki jabolčni krhlji 0,5kg …………………………….. 6€/500g

– domača čokolada s figo ali sivko 200g ………………….. 1,85€/100g

– ekološko vino REFOŠK 3L (UGODNO!) ………………… 7,9€/3L

– ekološko mila iz kozjega mleka ………….………………… 3,5€

– poušter iz pire …………………………….………………… 31€

ŽELIM SI OGLEDATI PONUDBO IN NAROČITI …
(če še niste naš član, se morate prej registrirati)

če vam povezave ne odpre, v brskalnik vpišite:
http://ljubljana.nakupujmoskupaj.si/

TERMIN NAROČANJA: od četrtka, 11. do nedelje, 14. decembra

PREVZEM: v sredo, 17. decembra (med 15h in 18h)

LOKACIJA: stara tržnica Šiška, Drenikova 35 v Ljubljani.
Oglej si zemljevid …


POMEMBNO!:
 Po uspešno oddanem naročilu boste po e-mailu prejeli kopijo naročila v obliki PDF priponke, ki predstavlja potrdilo oziroma dokaz o oddaji naročila. Če potrdila ne prejmete, naročilo ni uspešno oddano in evidentirano – prevzem brez predložitve dokazila v obliki PDF priponke torej ne bo mogoč.

NE ČAKAJTE: Prav tako ne čakajte na zadnji dan za oddajo naročilo, saj so količine nekaterih pridelkov omejene, zato ne odlašajte in pohitite z naročanjem. Lahko se namreč zgodi, da do najbolj zaželjenih pridelkov/izdelkov ne boste prišli pravočasno.

O PONUDNIKIH: Več informacij o posameznem ponudniku lahko izveste tako, da se v naročilnici z miško postavite na polje o ponudniku in odprlo se vam bo okno oz tekst, ki zajema več informacij o ponudniku.

O PONUDNIKIH: Več informacij o posameznem ponudniku lahko izveste tako, da se v naročilnici z miško postavite na polje o ponudniku in odprlo se vam bo okno oz tekst, ki zajema več informacij o ponudniku.

Na tej dostavi nam bodo sicer družbo delali zvesti ponudniki iz vseh koncev Slovenije in prijatelji projekta Nakupujmo skupaj – ekološka kmetija Bregar, ekološka kmetija Šorli, ekološka kmetija Kabolca in Bržan iz Primorske, pa tudi okoliška ekološka kmetija Na svoji zemlji itd.

Naj omenimo tudi, da se je v tej dostavi pridružila tudi vsem dobro poznana ekološka kmetija Krišelj (pr Šuštarju) in ekološka kmetija Prebil. Na to dostavo smo povabili tudi nekaj novih ponudnikov, ki sicer nimajo ekološkega certifikata, pa vendar so nedvomno zaupanja vredni in prav tako kvalitetni (in so brez FF in pesticidov, pridelava je na ravni ekološke) – z nami bo tako marsikomu dobro poznana kmetija Nabernik (Vida Močnik), pa potem družinska kmetija Pr’ Gabršk s kvalitetnimi mlečnimi izdelki iz kravjega mleka, kmetija Pr’Novak z zelenjavnimi dobrotami.

Če boste imeli težave pri oddaji naročila, smo vam na voljo na email:[email protected] oziroma na telefonski številki 040/552-836.

Veselimo se že naslednjega srečanja z vami,

Ekipa Nakupujmo skupaj
Sabina, Simon, Uroš, Neja, Živa, Maja, Tina …

[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]