OrthoDental, strokovnjaki za zobe

19. Sep 2022 13:50

Dejstvo je, da naši zobje predstavljajo izjemno pomemben del telesa. Slednjega se še vedno premalo zavedamo, zato z obiskom zobozdravnika odlašamo, vse dokler ne izkusimo precej velike bolečine. Če pa bi natančno vedeli, na kaj vse lahko vplivajo naši nezdravi zobje, potem bi se k zobozdravniku zagotovo odpravili bistveno prej oziroma bi si vsaj na vsake toliko časa privoščili tudi preventivni pregled.

Na omenjeno opozarjajo tudi v OrthoDentalu, kjer vam ponujajo rešitve za prav vsako težavo v vaši ustni votlini. Opravljajo torej vse storitve splošnega zobozdravstva. V podjetju so zaposleni tudi specialisti ortodontije in splošnega ter otroškega zobozdravstva. Specializirani so za nevidne zobne aparate Invisalign, s katerimi so do sedaj polepšali že vsaj 500 nasmehov.

Tudi v OrthoDentalu se še kako zelo dobro zavedajo dejstva, da je strah pred zobarjem izjemno resna zadeva, zato dajejo velik poudarek tudi na odnos med pacientom in njihovimi specialisti. S tem pa se torej želijo približati tudi vsem tistim, ki imate velik strah pred zobozdravnikom. Želijo jim namreč ponuditi odlično izkušnjo v eni od svojih ordinacij.

Velik poudarek na otroškem zobozdravstvu

Ena od storitev oziroma dejavnosti, ki jo ponujajo v Orthodentalu, je tudi otroško zobozdravstvo. Pri opisu te storitve v ospredje postavljajo strah, preventivo ter prijateljstvo. Menijo, da je pri otrocih strah le izmišljotina. Človek, ki torej ne ve, da ga je lahko nekaj strah, ga tudi ne bo. Njihova ambulanta je na sploh znana po zelo nasmejanih obrazih, nadvse dobrem vzdušju in ljubezni do otrok oziroma najmlajših udeležencih. V to se z obiskom lahko seveda prepričati tudi sami s svojimi otroki.

Pri otroškem zobozdravstvu je treba v ospredje vedno postaviti tudi pojem preventiva. To pomeni, da je ključno, da se zobki primerno zdravijo že od samega začetka. Težave, ki se pojavijo v najstništvu ali pa nekoliko kasneje, so vsekakor vedno posledica nepravilne oziroma neprimerne nege ter zdravljenja zob v otroštvu. Ena od ključnih vrlin pri zdravljenju zob otrok je tudi prijateljstvo. Ljudje na sploh najbolj zaupamo svojim bližnjim oziroma osebam, ki jih imajo daleč najbolj radi. Če torej vaš otrok redno obiskuje istega zobarja, bosta slej ko prej zagotovo postala dobra prijatelja, vaša skrb pri negi doma pa bo tudi zato bistveno manjša.

In še to: otrok, ki še ni bil pri zobozdravniku, bo tja zagotovo prišel brez strahu. Razlog za največji strah pri naših otrocih so najpogosteje zgodbice, ki jih slišijo pri svojih starših, starih starših in ne nazadnje tudi pri sošolcih. Slednje je še kako zelo preverjeno dejstvo. Preverite še njihovo spletno stran na povezavi Zobozdravstvena ordinacija OrthoDental.


naročnik objave: OrthoDental

Oznake:, , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]