Uvajanje in upravljanje SAP rešitev

22. Sep 2022 07:00

Za podjetje Avtenta ste verjetno že slišali, še posebej, če ste uspešni podjetnik in ves čas spremljate, kaj bi bilo še pametno uvesti v svoje poslovanje za še produktivnejši uspeh. Gre za vodilnega partnerja za upravljanje in uvajanje SAP rešitev ter brezpapirnega poslovanja na našem trgu.

V podjetju Avtenta so torej specializirani za uvajanje SAP ERP rešitev ter drugih številnih integriranih SAP sistemov. Poudarek dajejo na uvajanje brezpapirnega poslovanja. Odlično strokovno podporo in pomoč pa omogočajo že več kot 10000 uporabnikom njihovih rešitev.

Še druge storitve podjetja Avtenta

Podjetje Avtenta je prav tako specializirano za informacijsko podporo poslovnim procesom s standardiziranimi paketnimi rešitvami, za integracijo z najrazličnejšimi sistemi, za rešitev e-računov, izvajanje migracij na SAP HANA platformo in ne nazadnje še za rešitev Success Factors za razvoj kadrov ter ciljno vodenje. Več o SAP rešitvah si lahko preberete tukaj https://www.avtenta.si/sl/sap.

Zaposleni v podjetju s svojimi izkušnjami ter rešitvami tako učinkovito nudijo strokovno pomoč, in sicer z namenom, da bi podjetja lahko precej hitreje stopala po poti digitalizacije.

Ekipa izkušenih svetovalcev za zagotavljanje stabilnega delovanja

Brez izkušene in strokovno podkovane ekipe v Avtenti zagotovo ne bi šlo. Ta odlično skrbi in svetuje svojim strankam. Zagotavlja povsem stabilno delovanje sistema SAP in dokumentnega sistema. Lahko se pohvali s številnimi referencami na tem področju dela.

Njihove certificirane strokovnjake odlikujejo predvsem izkušnje pa tudi vsebinsko ter tehnično poznavanje daleč najbolj zahtevnih poslovnih okolij. Nenehno se izobražujejo, posledično se vseskozi na jasnem z najnovejšimi tehnološkimi rešitvami in trendi. Obenem uspešno sledijo številnim zakonskim spremembam, ki bi seveda lahko zelo vplivale na uvedene rešitve.

Avtenta kot članice Skupine Telekom Slovenije

Avtenta se lahko pohvali tudi s članstvom Skupine Telekom Slovenije. Podjetja zato lahko pri njih v paketu prejmejo uvedbo, licence, vzdrževanje, infrastrukturo, kibernetsko zaščito. Paket torej zajema celostno rešitev, in sicer s povsem predvidljivimi stroški. Slednje pa vsekakor zagotavlja, da je sistem lahko povsem preprosto razširljiv ter da so podatki povsem na varnem.

Zaradi omenjenega podjetja lahko precej uspešneje obvladuje stroške uvedene rešitve in s tem lahko pridobijo izjemno veliko bazo znanja, prav tako tudi odličnih praks pa tudi izkušenj strokovnjakov pri uvajanju podobnih sistemov.

Poslanstvo in vizija v podjetju Avtenta

Naj za konec izpostavimo še dve izjemno pomembni dejstvi. To sta poslanstvo in vizija podjetja Avtenta. Njihovo ključno poslanstvo je to, da z rešitvami SAP ter vzpostavitvijo brezpapirnega poslovanja učinkovito pomagajo dvigovati kakovost ter konkurenčnost svojih strank.

Vizija podjetja pa je ta, da želijo biti prvi ponudnik za upravljanje ter uvajanje SAP rešitev ter brezpapirnega poslovanja na našem trgu.


naročnik objave: Aventa

Oznake:, , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]