S Horizontom do boljšega učnega uspeha

27. Okt 2021 13:38

Če so v preteklosti inštrukcije morda veljale bolj za tabu temo, saj so po tovrstni storitvi povpraševali predvsem tisti, ki jim v šolskih klopeh ni šlo ravno najbolje, so dandanes postale izjemno priljubljene in o njih se pogosto pogovarjamo na ves glas. Inštrukcije so postale sinonim za še boljši uspeh. Zanje se ne nazadnje odločajo tudi najboljši osnovnošolci, dijaki, študentje in še kdo. Želijo si namreč, da bi njihovo znanje poskočilo na še višji nivo.

Pri izbiri inštruktorjev, ki jih na trgu kar mrgoli, pa velja biti nekoliko bolj previden. Najbolje se je odločati za takšne z dobrimi referencami, strokovnim znanjem in veliko izkušnjami. Zahtevni uporabniki tovrstne storitve priporočajo obisk spletne strani instrukcijehorizont.si, kjer vam bo takoj postalo jasno, zakaj tovrstno podjetje pri nas predstavlja eno od najboljših, kar se tiče ponudbe inštrukcij in drugih podobnih storitev, ki se navezujejo na izobraževanje.

Ponudba inštrukcij skozi vse šolsko leto za različne generacije

V Horizontu so na voljo skozi celo šolsko leto. Strokovno podkovana in izkušena ekipa ponuja profesionalne in strokovne inštrukcije ter učinkovito pripravo na vse vrste izpitov, in sicer za dijake srednjih šol ter gimnazij, učence osnovnih šol, redne in izredne študente, učence in dijake s statusom športnika, za odrasle, ki se izobražujejo po programih osnovnošolskega, poklicnega, srednjega ter višjega strokovnega izobraževanja, za učence in dijake s posebnimi potrebami.

Za vse šolske predmete so na voljo tudi vse bolj priljubljene online inštrukcije oziroma poučevanje na daljavo. Te torej potekajo prilagojeno po spletu. Za enostavno prijavo morate na spletni strani podjetja klikniti na polje online inštrukcije. Tudi v tem primeru je uporabnikom zagotovljena kakovostna učna izkušnja – tako kot v fizičnem razredu oziroma učilnici.

Kateri predmeti so vam na voljo za inštrukcije v podjetju Horizont

V podjetju Horizont vam ponujajo izjemno velik nabor znanja, in to iz najrazličnejših predmetov. Na voljo so angleščina, kemija, poslovna in finančna matematika, biologija, matematika, poslovne finance, fizika, mehanika, programiranje, ekonomija, mikroekonomija, računovodstvo, francoščina, nemščina, slovenščina, italijanščina, politična ekonomija, statistika.

Če katerega od predmetov ne najdete na seznamu in bi se ga želeli učiti, je najbolje, da v podjetje pošljete mail ali pa jih kar direktno pokličete po telefonu. Zagotovo se bo našla primerna oseba za inštruiranje predmeta, ki ste si ga zamislili. Podjetje je namreč izjemno poznano po tem, da se v največji možni meri prilagodi željam in potrebam naročnikov oziroma svojih strank.

Več o predmetih in inštrukcijah zanje si lahko ogledate direktno na:

Angleščina – https://www.instrukcijehorizont.si/instrukcije/anglescina/

Nemščina – https://www.instrukcijehorizont.si/instrukcije/nemscina/

Matematika – https://www.instrukcijehorizont.si/instrukcije/matematika/

Slovenščina – https://www.instrukcijehorizont.si/instrukcije/slovenscina/

Razumljivo podajanje snovi in izjemno veliko prilagajanje posameznemu tipu učenca

Inštrukcije so še toliko bolj uspešne in na koncu dajejo izvrstne rezultate, če so kar se da dobro načrtovane. V Horizontu želeno snov vrhunski inštruktorji in inštruktorice podajajo na povsem razumljiv načrt. Prav tako se izjemno dobro prilagodijo posameznemu tipu učenca in upoštevajo njegove zmogljivosti ter interese na posameznem področju. Zelo dobrodošlo je, če udeleženci na inštrukcije s seboj prinesejo učbenike, šolske zvezke, delovne liste, zapiske in ne nazadnje še prazen zvezek, v katerem imajo urejeno, na inštrukcijah predelano snov, vaje ter domače naloge.

Pred samo razlago obravnavane snovi, ki jo mora slušatelj usvojiti, Horizontov inštruktor najprej ugotovi, kakšne vrzeli imajo učenec v znanju. Če ima pomanjkljivo predznanje, snovi pa se med seboj nadgrajujejo ter prepletajo, mu je najprej posreduje razlago, ki je potrebna za razumevanje obravnavane tekoče snovi. Razlaga pa se seveda prilagaja glede na nivo zahtevnosti obravnavane šolske snovi.

Cenik za Horizont inštrukcije

Na spletni strani lahko preverite ceno inštrukcij za posamezni predmet. Seveda je cena odvisna od več dejavnikov, na primer od tipa inštrukcij, števila udeležencev.

Šolska ura inštrukcij, to je 45 minut, za osnovnošolce, srednješolce in gimnazijce individualno stane 15 evrov; v dvojici ali trojici pa 10 evrov. Inštrukcije za študente oziroma za fakultete pa stanejo 17 evrov individualno in 12 evrov v dvojici ali trojici.

Inštrukcije v podjetju Horizont so torej dobrodošli za vse, ki se želite kar se da dobro pripraviti na tekoče preverjanje znanja, popraviti ali pa izboljšati oceno. Prav tako tudi za tiste, ki želite usvojiti in dobro utrditi posamezne učne snovi ali pa se nekoliko hitreje pripraviti na izpit.

Naročnik: HORIZONT d.o.o., Ljubljana

Oznake:, ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]