13. obletnica napada na WTC – kje so potniki vsaj dveh letal?

11. Sep 2014 14:52

9-11_wtcDanes mineva 13 let od tragičnega dogodka, ki je sprožil vojno ZDA proti terorizmu. Kot pri mnogih velikih nesrečah, napadih, tragedijah,… se tudi tu še vedno, po toliko letih, pojavlja vrsto vprašanj, na katera do danes ni bilo odgovorov in bodo morda za vedno ostala zavita v tančico skrivnosti in špekulacij.

A kot je prepričan bloger Cinik, je bilo v 13 letih ugotovljenih že toliko dejstev o tem dogodku, da samo tisti, ki nočejo videti, slišati ali jim dejstvo, da je država žrtvovala tisoče življenj lastnih državljanov za potrebe politike, predstavlja nekaj nemogočega – še vedno verjamejo uradnim razlagam.

Ob tem med drugim postereže s povezavo, kjer naj bi dokazali, da Pentagon ni zadelo potniško letalo. Še vedno pa naj nebi bilo odgovorov na vprašanje, kje so potniki vsaj dveh letal, od katerih naj bi se eno zaletelo v Pentagon, drugo pa zrušilo v Pensilvaniji. Pri zadnjem, kot navaja bloger, naj bi že od vsega začetka obstajal dvom. Namreč let naj bi bil na destinaciji v  Tacomi objavljen kot letalo v pristajanju , kmalu za tem pa popravek da je izgubljeno.

Izpostavi pa tudi zadevo okrog rušenja stavbe WTC št. 7.

Oznake:, , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]