Afera vozniška dovoljenja: se bo celotno zgodbo res do konca in nepristransko raziskalo in ugotovilo vse vpletene?

20. Nov 2013 13:31

Afera o kupovanju vozniških dovoljenj in drugih dovoljenj, ki so potrebna v postopku pridobivanja vozniškega dovoljenja ima izjemno velike razsežnosti v katero očitno niso vpleteni le kupci in prodajalci omenjenih dokumentov. Toda občutek je, da se stvar želi kar nekako pomesti pod preprogo s tem, da bi kar se da na hitro mimo sodišč kaznovali le tiste ki so ta dovoljenja prodajali ter kupovali ne pa tudi vseh drugih, posredno vpletenih v zadevo.

Bloger Plagiator se zato sprašuje kakšen zaključek te zgodbe smemo pričakovati? Kot meni se bodo nezakonito pridobljena vozniška dovoljenja skoraj zagotovo odvzela njihovim kupcem, nekaj avtošolam bodo odvzeli licence in jih izbrisali s trga ponudnikov storitev izobraževanj ter usposabljanj za pridobitev vozniškega dovoljenja, mogoče bo odletelo tudi kaj članov komisij za opravljanje vozniških izpitov. Vse to je, kot meni bloger, dobro.

A na drugi strani se bo ponovno na hitro planilo v spreminjanje prometne in še kakšne zakonodaje, prav tako pa je zelo malo je verjetno, da se bo celotno zgodbo res do konca in nepristransko ter korektno raziskalo in ugotovilo vse vpletene, ki so v tem direktno in posredno sodelovali oziroma so za pojav subjektivno ali objektivno odgovorni.

Oznake:, , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]