Alenka Bratušek bo komisarka in proti temu nihče nič ne more

3. Sep 2014 07:07

foto433“V resnici je čisto preprosto. Alenka Bratušek je ženska, bila je predsednica vlade in za časa njenega vladanja je BDP države, ki ji je vladala, rasel. Prav tako je Alenka Bratušek pridno izpolnila nekaj zahtev, ki jih pred države v krizi postavljajo EU elite.”

To po mnenju Jina pojasni, zakaj ostaja glavna kandidatka za stolček evropske komisarke. Še več, bloger je celo prepričan, da od zunaj predsednica vlade v odhodu izgleda mnogo bolje, kot od znotraj.

Jin postavlja še eno drzno tezo: “Slovence je nekdo uspel naplahtati, da države članice v institucije EU pošiljajo svoje najboljše ljudi in bi tako moralo biti tudi pri nas. Resnica je takšna, da EU ne deluje dobro in je pogosto odlagališče kadrov, ki nimajo drugih možnosti.”

Dodaja še, da iz (verjetnega) imenovanja Bratuškove za evropsko komisarko ne bi smeli delati takšne tragedije, sploh pa bi se morali ogniti sovraštvu, ki politične nasprotnike označuje za popolne nesposobneže in grabežljivce, ki jih je nujno treba popolnoma odstraniti iz političnega življenja.

Tovrstno razmišljanje pa je zadnja leta v Sloveniji pogosto.

[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]