Alenka Bratušek, pokažite seznam slabih kreditov in ukrepajte

21. Jun 2013 15:01

Bratuškova je svojo funkcijo prevzela v retoriki ustvarjanja boljšega in prijaznejšega parlamenta in države. A dejanja Bratuškove so povsem nasprotna njenim besedam. Kot piše bloger Don Marko M, se Bratuškova konstantno izgovarja in obsoja Janševo vlado, ki je sicer po blogerjevem mnenju zavozila mnogo stvari, toda pri tem je Bratuškova sedela v tem istem parlamentu in odgovarjala takrat Janševim varčevalnim ukrepom bodisi z vzdržanim glasovanjem, bodisi s potrditvijo Janševih predlogov. Nikoli pa ni, vključno s PS, glasovala odločno proti.

Tudi proračun, ki ga je sprejela prejšnja vlada je sedaj deležen kritik Bratuškove, češ da je nerealen, a očitno pozablja, da je tudi sama glasovala za omenjeni proračun. V nadaljevanju zapisa pa se bloger dotakne še ostalih ukrepov vlade ter poda kar nekaj dejstev, ki kažejo na nekompetentno delo vlade Alenke Bratušek predvsem pri reševanju bank.

Od Bratuškove zato med drugim zahteva, da javnosti pokaže popoln seznam vseh, ki so prejemali za državljane slabe, za njih pa odlične kredite, katere jim bomo odplačali tudi z milijardo, ki jo je vlada namenila za dokapitalizacijo bank. (foto: Wikipedia)

Oznake:, , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]