Če je samo polovica Balažicevih obtožb resnična, ima Cerar velik problem

4. Sep 2014 09:02

Milan_Balazic_wikiMiru Cerarju se je komaj začeti mandat predsednika vlade začel zelo pestro.

Poleg zahtevnega sestavljanja vlade mu jo je najprej zagodla bivša premierka Alenka Bratušek, ki se je sama predlagala za mesto evropske komisarke, nakar je Cerarju dodatne skrbi povzročil odpoklicani nekdanji slovenski veleposlanik v Avstraliji Milan Balažic, ki je z vrsto očitkov obremenil Karla Erjavca.

“Že ob prvi Balažičevi predstavitvi primera na tiskovni konferenci, ki jo je priredil ob svoji odstavitvi, sem več verjel njemu kot izjavam ostalih vpletenih. Sedaj po njegovem drugem javnem nastopu pa v resničnost velike večine njegovih navedb in obtožb sploh več ne dvomim. Zanimiva je tudi okoliščina, da so se v zadevi Balažic kar preko noči združili ter poenotili slovenski politični levičarji in desničarji ter v njegovem rušenju z roko v roki sodelovali in prispevali svoje deleže.”, med drugim o primeru Balažic zapiše bloger Plagiator.

Dodaja, če je le slaba polovica obtožb, ki jih je na račun Karla Erjavca naslovil dr. Milan Balažic resnična, potem ima novi mandatar dr. Miro Cerar velik problem. Naj si bo karkoli, zadeva Balažic se enostavno ne bi smela pomesti pod preprogo, je prepričan bloger.

Oznake:, , , , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]