Donald Trump – se bo ujel na lastno past?

24. Apr 2018 07:40

Donald Trump s svojimi karakteristikami vedno znova preseneča, vendar pa njegovo vedenje ni nepredvidljivo. Kot ugotavlja Emil Milan, je Trump že v prvem letu predsedovanja najmanj stokrat razkril osnovne poteze svojega karakterja: megalomanijo, nagnjenost hkroničnemu laganju, brezobzirnost in nasilje.

Takšen tip ljudi je po navadi najboljši “medij” za dober nateg, saj njihov neomejeni ego ne pušča prostora senci dvoma, da kdaj slučajno karte niso razdeljene tako, kot jih on vidi. Prav upehi, doseženi z grobim nasiljem, izsiljevanjem in aroganco pa so prej ali slej široka tlakovana cesta v past.

Prav zaradi svojega značaja se Donald Trump v praksi ne more srečati s Kim Džong Unom. Srečanje bi morali biti takšno, da bi neke vrste svetovna prelomnica in bi lahko Trump na dolgi rok dokazal, da je največji državnik vseh časov. 

Najboljši dokaz za to pa bi bil prav scenarij, v katerem bi zlomil diktatorja Severne Koreje,  samozvanega »atomista«. Bloger pa opozarja, da bo do tega prišlo že prav kmalu. Natančneje na neposrednem srečanju s korejskim Belcebubom, ob čemer pa Trump že napoveduje zmago …

 

 

Oznake:, ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]