Grčija okupirana gospodarsko, finančno in kulturno

13. Jun 2013 15:02

Grška vlada je v okviru varčevalnih ukrepov, zaradi pogojev mednarodne finančne pomoči, ukazala zaprtje javne radiotelevizije ERT. Nenadna ukinitev javne radiotelevizije ERT je sprožila množične proteste v Grčiji. Stavkajo ne le novinarji temveč so se jim pridružili tudi številni delavci iz drugih panog.

Plagiator ob tem piše, da je Grčija okupirana gospodarsko, finančno ter kulturno uničena. Njeno ljudstvo pa pahnjeno v bedo in tiranijo. Dodaja, da EU prav na nesrečnih Grkih in njihovi državi trenira scenarije, ki čakajo vse nas, če se demokratične in svobodomiselne sile v Evropi ne osvestijo ter temu zastrašujočemu evropskemu pojavu odločno ne uprejo.

Grkom so tako, po mnenju blogerja, najprej zrušili vse državne institucije, potem so jim uničili realni sektor in sedaj javni sektor. Na ulice in v revščino ter nesrečo pa pognali milijone ljudi in jim uničili vsakršno spodobno in človeškega bitja dostojno sedanjost ter bodočnost. Zaključuje, da se ob tem moramo prebuditi tudi Slovenci, saj prej ko se bomo več možnosti bomo imeli, da ohranimo svojo mlado državo in kot narod sploh obstanemo.

Oznake:, , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]