“Hop po Bratuškovi” se nadaljuje

13. Mar 2015 08:04

alenka_bratusek1Alenka Bratušek je po nekaj mesečnem zatišju zopet postala ena izmed vročih tem. Potem ko so kriminalisti na njenem domu opravili hišno preiskavo zaradi suma storitve kaznivega dejanja zlorabe uradnega položaja ali uradnih pravic ob samokandidaturi za evropsko komisarko, je včeraj nekaj prahu dvignil še njen odvetnik Aleksander Čeferin, ki je napovedal, da bo zapis sodnika Andreja Barage na Twitterju glede Bratuškove uporabil za izpodbijanje zakonitosti postopka proti njej.

V bran Bratuškovi je stopil tudi avtor bloga Prebliski. Kot zapiše uvodoma je “Alenka Bratušek dokaz, da za soliste na slovenskem političnem odru ni prostora. Na oblast je prišla zaradi skupnega sovražnika vseh »demokratičnih sil«, da se je ustavilo »trinoga, mračnjaka in populista« Janeza Janšo. Ker je bila nepisan list in na splošno vodljiva »deklica«, je bila sprejemljiva kot kompromisni predlog za levi pol.”

Nakar je, kot še piše bloger, nadaljevala politiko Janeza Janše in prenehala ubogati Jankovića ter Kučana. Ubogala je le Bruselj. Za povrhu vsega pa se je na koncu še sama predlagala za evropsko komisarko.

In tudi v slednjem bloger ne vidi težav. “Vedno je bilo tako, da so te predlagali za neko funkcijo znanci, prijatelji , ki si jih ti zaprosil…” je med drugim prepričan bloger.

Oznake:, , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]