Izklop komentarjev ob migrantski krizi: se osrednji mediji bojijo lastnih uporabnikov?

24. Sep 2015 08:07

sekretKljub temu, da živimo v letu 2015, imam pogosto občutek, da se v vsakodnevnem življenju gibljemo po nekakšni namišljeni preprogi, pod katero smo pometli vse, kar nam ni bilo všeč tako v preteklosti kot tudi v sedanjosti. Še zmeraj – kar pa je sploh neverjetno- nekateri ali mnogi – kakor se vzame, živijo po nekih kalupih, v katere so jih stlačili ali pa so to storili sami, iz njih pa ne morejo in ne morejo zlesti.

Kar imamo v Evropi begunce, ni zaželeno postavljati vprašanj, kaj šele dvomov v njihovo prisotnost na stari celini. Tisti, ki si vseeno drznejo, so napadeni z najbolj neprimernimi izrazi. In to ni prav. Državljani morajo imeti vsaj navidezni občutek, da se jim ne bo zgodilo hudega, če izrazijo svoje strpno, četudi drugačno mnenje. Več kot nezaslišano je, da je večina osrednjih medijev prvič, kar pomnim, izključila komentarje. Se bojijo lastnih uporabnikov?!

Se ne zavedajo, da sedanjost, v kateri zatirajo vsakršen dialog, vsakršno drugačno mnenje, ne vodi v nobeno prihodnost? …več (piše Milena Miklavčič)

[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]