Janšev arest zmračil Erlahov um

4. Sep 2015 13:23

shod_majniska_dekleracija_2014_2Sebastjan Erlah je bil včeraj, zaradi sovražnega tvita nastrojenega proti beguncem, izključen iz stranke SDS. Ta ga je izključila, ker je povzročil moralno škodo stranki.

O Erlahu, ki je po mnenju nekaterih, že dolgo časa kazal svojo nestrpnost, se je tokrat razpisal Iztok Gartner.

Sebastjan Erlah ni bil napačen dečko. Celo sledila sva si na Tviterju in se večkrat prav fino pogovarjala. Tudi o filmih, ženskah in glasbi. Celo pohvalil se je, da sva prijatelja, pa četudi sva si politično gledano popolnoma različna.

Potem se je zgodil Janša. No ja, Janšev arest, ki je zamračil Erlahov um. Tako zelo, da je ratal nemogoč. Jezen, napadalen, prepirljiv, žaljiv in še kaj. Začel je gonjo proti Kučanu, v vsaki stvari je videl komuniste, Janšo pa je postavil na vrh sveta. Takrat me je na Tviterju tudi odsledil, kasneje pa celo zablokiral, ker se pač nisem strinjal z njim.

V svojih tvitih je pozival k uboju Kučana in še koga, pa ni imel nikoli težav, zato mi, lepo vas prosim, ne nabijat o svobodi govora zdaj, ko je šel res predaleč in so se ga odpovedali tudi v njegovi zlati SDS… več v zapisu bloga.

Oznake:, , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]