Jože. P. Damijan: Požareport blati in širi laži

27. Nov 2018 07:37

Imenovanje novega guvernerja Banke slovenija dviguje nemalo prahu. Predvsem je na udaru znani slovenski ekonomist in kandidat, ki naj bi ga podpiral večji del koalicije, Jože P. Damijan.

Nedavno so tako na Požareport objavili prispevek v katerem navajajo, da naj bi Damijan šel na Unicredit in začel groziti Stefanu Vavtiju, danes predsedniku uprave banke Unicredit, da bo z njim “obračunal”, če mu ne konvertirajo kredita iz švicarskih frankov v evre.

Jože P. Damijan se je na svojem blogu odzval na pisanje ter obenem objavlja kosespondenco z Vavdijem, ki pravi, da je bil prav tako začuden nad navedbami Požareporta.

Prejšnji petek, 23. 11. 2018 , je spletni portal Požareport objavil članek z bombastičnim naslovom JP Damijan grozil direktorju Unicredita, da bo obračunal z njim, če mu ne konvertira kredita iz švicarskih frankov v evre?!, v katerem je navedeno, citiram: « … sedanji kandidat za guvernerja – kot pravijo številni viri – je šel na Unicredit in začel groziti Stefanu Vavtiju, danes predsedniku uprave banke Unicredit, da bo z njim “obračunal”, če mu ne konvertirajo kredita iz švicarskih frankov v evre.«

Ta trditev je seveda, ob tem, da je absolutno neresnična, tudi absurdno nelogična (le zakaj bi nekdo šel grozit predsedniku uprave neke banke, če pa imajo vse banke pripravljene ponudbe za konverzijo kreditov iz frankov v evre?!?) …več v nadaljevanju bloga

Oznake:, ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]